Živjeti zdravije

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović poziva - 'Pokreni se'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ponukan lošim statistikama, koje govore kako je većina Hrvatske nedovoljno aktivna, stručni tim predvođen Kineziološkim fakultetom iz Zagreba idućih će mjeseci promovirati aktivnost i zdravlje te u konačnici bolji život.

Ljetna vježbanja i predavanja na otvorenom počinju ovoga petka, 5. lipnja u 18 sati, na pulskom trgu Portarata (Zlatna vrata). Projekt se nakon Pule nastavlja na dubrovačkom Stradunu u srijedu, 24. lipnja, u Zadru 18. srpnja, u Vukovaru 18. kolovoza te u Zagrebu 12. rujna.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Trebate motivaciju za vježbanje? Pokreni se!

“Ovim projektom apeliramo na sve dobne skupine da se uključe u program vježbanja koji mogu provoditi samostalno, a mi ćemo im pokazati kako. Želimo javnosti prikazati načine da svakodnevno vode brigu o svom zdravlju na jednostavan način, vježbama u prirodi i s vlastitim opterećenjem!” – izjavio je prof.dr.sc. Damir Knjaz, dekan KIF-a.

Vježbanje u Puli s 'Pokreni se' odgađa se zbog lošeg vremena

Idućih pet mjeseci, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, projekt Pokreni se nudit će rješenja kako se aktivirati i živjeti zdravije, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima.

Prijavite se za vježbanje putem službene web stranice projekta www.pokrenise.hr .

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene