Kao Sunny Su

Pravo 'Ludilo': Zana Marjanović u spotu Magacin Kabarea!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što su se zagrebačkoj publici predstavili mjuziklom 'Jedinac' bosanskohercegovačka teatarsko kabaretska grupa Magacin Kabare, objavila je TV spot za pjesmu 'Ludilo' koju izvodi Sunny Su.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Ja BIH festival Duh Sarajeva ponovno u Zagrebu

Lik Sunny Su u predstavi tumači glumica Zana Marjanović, koja je ujedno i osnivačica Magacin Kabarea. U kratkom vremenskom periodu, pjesma 'Ludilo' postala je hit među posjetiteljima i ljubiteljima kabaretske forme, te postigla veliki broj objava i pregleda na društvenim mrežama.

>> Ona je jedina hrvatska novinarka koja je snimila vlastiti spot!

Govoreći o Magacin Kabareu, Zana Marjanović je istakla: 'Dugo sam razmišljala o osnivanju umjetničke organizacije koja bi bila u stanju dovoljno brzo reagratii i adekvatno odgovoriti na aktualna događanja u društvu. a druge strane, nisam željela da to bude još jedna grupa umjetnika koja “maltretira” svoju publiku da bi im pokazala koliko je zaista sve oko njih crno. Želja mi je bila da pronadjemo zabavan, duhovit i šarmantan izraz koji će nasmijati, ali i isprovocirati publiku na reakciju'

U ovom mjuziklu koji se bavi obiteljskim odnosima igraju Zana Marjanović, Moamer Kasumović i Aldin Tucić. Reditelj predstave i spota “Ludilo” je Emir Kapetanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene