Svaka čast

VELIKO SLAVLJE Godina iz snova za najsjajniju hrvatsku glazbenu petorku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bend Pravila igre slavi svoj prvi rođendan. Godina iza njih bila je iznimno uspješna.

Mnogobrojni obožavatelji, četiri sjajne pjesme, prva mjesta na top listama, odlične kritike struke i publike, milijuni YouTube pregleda, tek su mali dio uspješne godine iznimne glazbene petorke Pravila igre.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić nikad nije više nastupao Naš glazbenik osvrnuo se na bivšu ljubav i poželio joj sve najbolje: ''Mislim da ju čeka svijetla budućnost''

Marko, Goran, Denis, Alen i Marko na današnji dan prije točno godinu dana započeli su svoju glazbenu avanturu. Danas spomenuta petorka, Pravila Igre, slave svoj prvi rođendan.

Sve je počelo prvom pjesmom 'Nebo na mojoj strani' koja je u godinu dana postigla sjajne rezultate, 'Po prvi puta debitanska pjesma zasjela je na broj 1. HR TOP 40 nacionalne top liste radijskog emitiranja, ali i kao najizdržljivija pjesma koja se i nakon 50 tjedana nalazi na istoimenoj top listi. Istodobno video broji preko 2,4 milijuna YouTube pogleda, a upravo je 'Nebo na mojoj strani' bila pjesma koja je predstavljala Hrvatsku na OGAE song contestu. Neopisivo smo ponosni i sretni na nju, jer se u tako malo vremena uspjela uvući u srca i duše svih Vas!', ističe ekipa iz Pravila Igre.

Dečki iz Pravila igre ne kriju zadovoljstvo svime što im se događa, ali i zahvaljuju svima koji ih podržavaju u njihovom radu. 'Ovim putem željeli bi se zahvaliti Vama, dragi naši prijatelji, jer da nema Vas ne bi bilo ni nas. Kroz cijelu proteklu godinu, bili ste nam konstantna podrška i vjetar u leđa koji nas je tjerao da budemo sve bolji i bolji. Uvjereni smo da uz ovakvu ljubav i podršku koju nam pružate u budućnosti možete očekivati još samo više od nas. Hvala Vam na svemu.'

Sudeći po svemu viđenom i doživljenom, Pravila igre očekuje još sjajnija budućnost, a njihovu brojnu publiku i obožavatelje još puno glazbenih iznenađenja u izvedbi sjajne petorke.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene