Bravo dečki

Ljubav prema glazbi i izniman trud, Pravila Igre nose na sam vrh glazbenog neba!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Publika ih je od samog početka prihvatila, a posljednji nastupi u Varaždinu i Zagrebu, gdje su ih obožavatelji zvali na 'bis', još jednom su pokazali veličinu njihove popularnosti.

Grupa Pravila Igre u nepune je dvije godine od debitanata stigla do vrha glazbene scene. Spomenuta ljubav prema glazbi, nadarenost kao i neizmjeran trud te ulaganje u odabrani put višestruko im se vratio.
Šest singlova, vrhovi radijskih i televizijskih top lista, te milijuni pregleda na YouTubeu, tek su mali dio uspjeha atraktivne četvorke. Istodobno iza njih su i brojni live nastupi diljem regije sa jednim od najvećih glazbenih zvijezda Tonijem Cetinskim, koji ih je, očaran njihovom kvalitetom, bez razmišljanja pozvao na svoju koncertnu turneju.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić nikad nije više nastupao Naš glazbenik osvrnuo se na bivšu ljubav i poželio joj sve najbolje: ''Mislim da ju čeka svijetla budućnost''

Publika ih je od samog početka prihvatila, a posljednji nastupi u Varaždinu i Zagrebu, gdje su ih obožavatelji zvali na 'bis', još jednom su pokazali veličinu njihove popularnosti.

Sve navedeno dečkima iz Pravila Igre je kako sami kažu dodatna motivacija i vjetar u leđa za daljnje glazbene projekte. Legendarna dvorana Križanke u Ljubljani i tamošnja publika, već večeras imati će čast upoznati ih te zapjevati njihove uspješnice 'Nebo na mojoj strani', 'Lijek za besane noći', 'Kamen na duši', 'Na ulazu', 'Okovano srce', 'Na tvojim usnama'.

Pravila Igre svojim nastupom napraviti će najbolji mogući uvod u spektakularan koncert Tonija Cetinskog kojega iznimno raduje susret sa slovenskom publikom. Kao support Toniju Cetinskom nastupiti će i na njegovim predstojećim koncertima, sutra na Trgu u Poreču, te 21.10. u Rijeci.

Spomenuti koncerti nisu sve ono u čemu vjerna publika Pravila Igre uživa, pa su tako dečki ponovno odlučili iznenaditi novom glazbenom pričom. 'Uskoro je u planu naša nova pjesma, koja ima posebno značenje za nas, jer je ona prva koju smo ikada čuli i snimili. Jako smo nestrpljivi da izađe i vjerujemo da će se svidjeti svima.', kazali su dečki.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene