Doznajte detalje

Poznati u akciji: Sportsko ruho zagrebačkog Bundeka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni Zagrepčani i poznate osobe tijekom ovoga su vikenda tjelovježbom, druženjem i dobrom zabavom na svježemu zraku došli podržati projekt PARKiranje – Pokret za radost.

Njime se potiče boravak građana u parkovima i na otvorenome te kretanje, tjelovježba i zdravi životni stilovi. Organizator je Coca-Cola HBC Hrvatska u suradnji s tvrtkom Ex-Alto, a okosnica projekta bili su nova izdanja gradske utrke Urban Challenge, program PARKiranje te konvencija o aerobiku na otvorenome koja se već treću godinu održava na Bundeku. 

Pogledaj i ovo PR PRVENSTVO HRVATSKE U ATRAKTIVNOM SPORTU Tim Aktivne Hrvatske zaigrao odbojku na pijesku

Želja je organizatora bila predstaviti što više različitih sportova te tjelovježbu na taj način učiniti privlačnom i pristupačnom svima te pokazati da su zdravi i aktivni životni stilovi jednostavni i da ne trebaju biti bauk. To potvrđuju i preporuke u posebnoj knjižici nazvanoj Pokret za radost koja je izdana u okviru projekta.

U njoj su izneseni podaci o tome kako učiniti početne promjene u svakodnevici te, primjerice, ostaviti automobil i otpješačiti u kupovinu ili upotrijebiti stepenice umjesto dizala. U knjižici se donose i načini kako drukčije isplanirati dnevni raspored i raspored dnevnih obroka, a možete doznati i koliko ćete kalorija potrošiti tijekom jednostavnih svakodnevnih radnja.

Projekt PARKiranje – Pokret za radost naišao je na sjajan odziv Zagrepčana. Vježbači koji su se došli okušati u nečemu novom i slučajni prolaznici koji su se odlučili vježbati, roditelji koji su doveli djecu na organizirane aktivnosti, zaigrana djeca – svi su proveli ugodne i aktivne trenutke na svježemu zraku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene