Dobar provod!

Poznati pohrlili na Halidov koncert: Bandić i Neven Ciganović skupa uživali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jarun Piknik festival prvog dana posjetile tisuće posjetilja i time opravdao epitet najvećeg regionalnog gastro – glazbenog spektakla.

 Sarajevska legenda Halid Bešlić održao koncert za pamćenje. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pridružio se humanitarnoj akciji festivala i pokazao zavidno znanje u pripremi roštilja. U humanitarnoj akciji udjelovale su i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput vaterpolista Josipa Pavića i Ante Vukičevića, rukometaša Lovre Šprema i Filipa Ivića, radijske voditeljice Tatjana Jurić, glumaca Enisa Bešlagića i Hrvoja Foretića,odnog znalca Nevena Ciganovića, survivera Radovan Stošić, ljepotica Iris Rajčić i tv urednice Lane Pavić.

>> Evo kako je Halid ODUŠEVIO 10 tisuća ljudi!


Pogledaj i ovo showbuzz Trening na otvorenom Plijenili poglede isklesanim tijelima: Sunčani vikend izmamio vježbače golih torza na Jarun

Vatrenu urban pozornicu sinoć su otvorili sarajevski rockeri sa zagrebačkom adresom Zabranjeno pušenje, a ljubitelji slavonske glazbe uživali su u brojnim hitovima tamburaškog sastava Begini na Etno pozornici.

Večeras će na središnjoj festivalskoj pozornici koncert održati Splićanka Jelena Rozga, a za ljubitelje rock glazbe dolaze nam Neki novi klinci na Urban pozornicu. Slavonska kuća i Etno pozornica večeras predstavljaju tamburaški sastav Vranac.

Festival otvara vrata svim posjetiteljima u 13 sati. Dolazak na lokaciju Otoka hrvatske mladeži od ulaza na jarunsko jezero mogu koristiti besplatni vlakić koji će prometovati tijekom cijelog dana. U slučaju kiše svi prostori na kojima se odvija glazbeni program su natkriveni. Za najmlađe tu je veliki zabavni park koji će biti otvoren svih pet dana, igraonice i kino, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati zagrebačke mališane. Za sve ljubitelje sportskih aktivnosti organizatori su pripremili besplatnu opremu za badminton i drugo.

Ulaz na Jarun piknik festival tijekom dana je besplatan, a nakon 19h naplaćuje se ulaznica po cijeni od simboličnih 20 kuna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene