U Splitu

Posjetitelji iz više od 100 zemalja svijeta će plesati uz glazbu više od 100 DJ-a na festivalu Ultra Europe

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Festival Ultra Europe je dosad premašio sva očekivanja, pa će, nakon vrlo uspješnog premijernog izdanja, zbog kojeg je uvršten na listu deset najboljih događaja elektronske glazbe u svijetu, ponovno oboriti rekorde posjećenosti.

Interes za festival koji će se održati od 11. do 13. srpnja na stadionu Poljud dolazi iz više od 100 država svijeta, a rezultati prodaje ulaznice, s 35 posto više prodanih, upućuju na to da će ovo biti najposjećeniji festival u povijesti Hrvatske. Uz to, line-up festivala Ultra Europe trenutno broji više od 100 zvijezda elektronske scene, među kojima se posebno ističu oni sa samih vrhova različitih top ljestvica, poput Armina van Buurena, Hardwella, Tiësta, Ericka Morilla i mnogih drugih.

Pogledaj i ovo showbuzz Ultra europe I proslavljeni bloger Bryanboy dolazi partijati u Split

Uz već poznate novosti u odnosu na prošlu godinu – a to je prvenstveno dodatni festivalski dan u Splitu, čime Ultra Europe, uz Miami, postaje jedino Ultra događanje koje se odvija tijekom tri dana, organizatori su otkrili i detalje dnevnih partyja koji će se održati na Zapadnoj obali. Naime, ovaj dio splitske obale poslužit će kao svojevrsno mjesto susreta, odnosno meeting point gdje će posjetitelji moći uživati u glazbi, ugostiteljskoj ponudi, dobiti informacije, kupiti ulaznice ili pak zamijeniti ulaznice za festivalsku narukvicu. Svi ljubitelji elektronske glazbe moći će se zagrijati uz glazbu domaćih DJ-a od 11 do 23 sata. Također, to je najkraći put od centra Splita do stadiona Poljud jer su organizatori pripremili dva autobusa koji će po cijeni od 10 kuna u jednom smjeru prevoziti posjetitelje festivala Ultra Europe. Sličan je program planiran i za ponedjeljak 14. srpnja, dan pauze, a sve novosti fanovi mogu pratiti na društvenim mrežama festivala Ultra Europe.

Ove godine posjetitelje očekuje više od 86 sati glazbe tijekom četiri festivalska dana, na pet najsuvremenijih pozornica, od kojih će najimpresivnija, očekivano, biti ona glavna, koja je produkcijski vrlo slična pozornici Megastructure s Ultra Music Festivala u Miamiju. Također, organizatori su otkrili i nekoliko detalja o ekskluzivnoj završnici na Hvaru – najveći interes za tulum na najsunčanijem hrvatskom otoku su pokazali ljubitelji elektronske glazbe iz Ujedinjenog Kraljevstva, Australije, Španjolske, SAD-a i Brazila. Čak će 1000 ljudi doći jahtama i jedrilicama na beach party sezone i uživati u najboljem što elektronska scena trenutno ima za ponuditi.

Dnevne će se ulaznice moći, osim u Vip centrima, nabaviti i u Tisak Media Centrima, dok su one festivalske dostupne i na www.ultraeurope.com, po cijeni od 985 kuna (129 EUR).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene