Ponovno okupljanje

'Za mene ITD band nikad nije prestajao postojati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarni ITD band, nakon 15 godina ponovno se našao u studiju.

Originalni pjevač Branislav Bekić i autor Miroslav Rus snimili su novu pjesmu 'Kao ja', koju su premijerno predstavili na Narodnom radiju.

Pogledaj i ovo showbuzz Inspiracija umjetnicima Tko je uzeo Tamaru? Kamo putuje Milena? Otkrili smo i to!

'Za mene ITD band nikad nije prestao postojati. To je priča koju nikad nisam ispričao do kraja. Razdvojili smo se jer je Brane otišao u Stockholm, gdje se oženio. Iako smo se kleli da to neće utjecati na band, otišli smo svako na svoju stranu. No sreli smo se u istom gradu i evo nas ponovno', rekao je Rus u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', gdje je pjesma premijerno predstavljena. Komentari slušatelja bili su kao da pauze nije ni bilo.

Dečki poručuju: Sve je u redu, mama, baš kao svakoga dana'

'Nakon mog rada sa Tošom Proeskim, falio mi je onaj osjećaj kad osjetiš pjevača za kojeg znaš da će pjesmu iznjeti drugačije i originalnije. U studiju smo se osjećali kao da smo nastavili tamo gdje smo stali, ali da su u međuvremenu snimani albumi koji nisu nikada objavljivani', rekao je Miroslav Rus, otkrivši da se radi čitav album, a još jedna nova pjesma čeka jesen i spremna je za emitiranje.

'Okosnica ITD banda uvijek su bili Branetov vokal i moje pjesme.

Kroz ITD je prošlo 37 odličnih glazbenika i možemo sastaviti band za nekoliko dana, budući da sam sa svim tim ljudima i dalje u odličnim odnosima. Nikad nisam rušio mostove iza sebe', rekao je Rus ne isključivši mogućnost da ITD band uskoro zasvira na pozornici. Osim ovog povratka, Rus je za jesen najavio i album instrumentalnih pjesama, koje će plasirati i na inozemno tržište.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene