Krivotvoritelji uhapšeni

Policija otkrila: U opticaju LAŽNE ulaznice za festival!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

uradnja s policijom se nastavlja i organizatori mole sve one koji su kupili navedene ulaznice ili imaju relevntne informacije.

Organizatori Terraneo festivala otkrili postojanje određenog kontingenta i prodaju krivotvorenih ulaznica za ovogodišnje izdanje festivala.

Radi se o krivotvorenim festivalskim ulaznicama s nepostojećom cijenom od 450 kuna, a ulaznice su se nudile najviše putem različitih internet oglasnika. Organizator je brzo reagirao te su, u suradnji s hrvatskom policijom, krivotvoritelji ulaznica otkriveni, privedeni i nad njima je u tijeku kriminaistička obrada. Suradnja s policijom se nastavlja i organizatori mole sve one koji su kupili navedene ulaznice ili imaju relevntne informacije, da prijave ostale suučesnike iz lanca preprodaje krivotvorenih ulaznica na email adresi info@terraneofestival.com.

>> Wu-Tang Clan pojačanje stiže na Terraneo festival!

Pogledaj i ovo showbuzz Zbog bolesti Azealia Banks otkazala nastup na Terraneo festivalu u Šibeniku!

'Ovim putem upozoravamo da s krivotvorenim ulaznicama neće biti moguć ulaz na Terraneo festival i apeliramo na sve posjetitelje da ulaznice kupuju isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima. Ovlašteni partner prodaje ulaznica za Terraneo 2013. je sustav Eventim (www.eventim.hr) a na web stranici festival (www.terraneofestival.com) mogu se naći i ostala ovlaštena prodajna mjesta', poručuju iz organizacije.

Trenutna cijena festivalskih ulaznica je 419 kuna, dnevnih ulaznica 200 kuna a kamp ulaznica 221 kunu. Sve ulaznice s cijenama drugačijim od navedenih nisu valjane i neće se moći iskoristiti pri ulasku u festivalsku lokaciju.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene