Svaka čast

Lani su oduševili prepunu dvoranu! Stotine mališana ponovno će pjesmom pozdraviti Svetog Nikolu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stotinu raspjevanih dječjih glasova na Svetog Nikolu, 6. prosinca počastit će pjesmom i prigodnim programom sve mališane.

Vesela dječja grla ponovno će u Velikoj Gorici pjesmom dočekati Svetog Nikolu. Nema veselijeg koncerta kada od onih najmanjih koji su jedva dosezali do mikrofona do onih već malo ozbiljnijih koji su krenuli u osvajanje pozornica zapjevaju na svoj najomiljeniji dan.

Pogledaj i ovo Ivana Banfić - 5 danas vodi drugačiji život Jedna od naših prvih predstavnica dance scene '90-ih godina, publiku je razveselila svojom pojavom na velikom koncertu u Zagrebu!

Stotinu raspjevanih dječjih glasova na Svetog Nikolu, 6. prosinca počastit će pjesmom i prigodnim programom sve mališane, ali i odrasle koncertom u 19 sati u dvorani POUVG Velika Gorica. Na njemu će sudjelovati polaznici škole pjevanja Glazbena kuća Banfić, predškolska skupina dječjeg vrtića Velika Gorica, predškolska skupina s posebnim programom ranog učenja stranog jezika dječjeg vrtića Velika Gorica.

Na tom posebno veselom događaju djeca će pjevati prigodne poznate božićne pjesme i popularne domaće i strane hitove, nakon čega će i sam sveti Nikola podijeliti darove djeci koja su nastupala. Pridužiti će im se i posebni gosti Plesni klub TT, Članovi i učenici Udruge Mungos Blues & Rock.

Popularna pjevačica dance i pop zvijezda Ivana Banfić, koja i organizira ovaj raspjevani dječiji koncert nakon prepunog lanjskog koncerta za ovu blagdansku prigodu izjavila je: "Nema ništa ljepše nego vidjeti razdragana dječja lica koja pjesmom pozdravljaju Svetog Nikolu. Prošle godine prepuna dvorana oduševljeno je pozdravila mališane. I ove godine želimo da naše male zvjezdice ponovno zablistaju na pozornici. Zahvalila bih se svima koji su otvorili svoje srce za dječju pjesmu".

Lani su razdragani mališani oduševili prepunu dvoranu POUVG Velika Gorica pa ne sumnjamo da će se i ove godine tražiti karta više. Pretprodaja karata: Memy (slastičarna i pizzeria).


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene