Budi uporan

Pokreni se - Vježbajte i oslobodite se stresa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vježbanje je najbolji i besplatan lijek koji nam je svakodnevno nadohvat ruke! Iskoristimo ga i živimo zdravije!

'Nova destinacija turneje "Pokreni se" na moje su veliko zadovoljstvo Terme Tuhelj. Nastavak je ovo dugogodišnje uspješne suradnje i potvrda da je prepoznata i kvaliteta samog projekta. Ovim putem želim pozvati sve pobornike vježbanja i one koji će to tek postati, da nam se pridruže na zajedničkom treningu 30.07!' – pozvala je domaća TV voditeljica i dodala: 'Na ovaj način želimo sve potaknuti na tjelesnu aktivnost i ukazati na važnost kretanja i promjene životnih navika nabolje, a što će se u konačnici pozitivno odraziti na cjelokupno psihofizičko stanje organizma!'

Pogledaj i ovo showbuzz Pokreni se Ekskluzivan trening uz najljepši zalazak sunca

Nogometaš Ante Rukavina poziva na zdraviji i aktivniji život

Ljetna turneja projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja nastavlja se u kontinentalnoj Hrvatskoj. U srijedu, 30. srpnja u 18 sati, prekrasne Terme Tuhelj zagorsku idilu prodrmat će vježbanjem za zdravije sutra. Turistička zajednica Krapinsko - zagorske županije, Tuheljskih Toplica i Terme Tuhelj omogućile su i besplatno savjetovanje stručnog tima nutricionista i kineziologa.

Prijavite se za vježbanje u Termama Tuhelj na www.pokrenise.hr, a svi prijavljeni vježbači na poklon dobivaju poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvrščivanje kože koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men's Health, proteine BioTech USA, poklone NIKE-a i brojna druga iznenađenja. Službeni putni partner projekta Uniline omogućuje dolazak tima na vježbanje.

“Projekt ''Pokreni se” šalje poruku o značaju tjelesnog vježbanja u životu čovjeka. Pri tome ne postoje ograničenja. Nije važno tko ste i odakle ste, nije važno koje ste dobi, da li ste muškarac ili žena… Tjelesno vježbanje je univerzalna kategorija i svakodnevna čovjekova potreba. Potrebno ju je konzumirati poput zraka, hrane, vode, sna. Jer je život bez kretanja nezamisliv!” - izjavio je prof.dr.sc. Igor Jukić s Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene