Ljetna turneja

'Pokreni se' stiže u Zadar - vježbajte s nama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zadar je spreman za jutarnje vježbnje tik uz Jadransko more. U sklopu projekta POKRENI SE! kod Pozdrava Suncu biti će snimljen nastavak sportske razglednice Hrvatske.

Nacionalni projekt POKRENI SE! nastavlja dalje. Zadar i Dalmacija spremno dočekuju jutarnje vježbanje u četvrak 25. srpnja u 09.30 sati pored Pozdrava Suncu, tik uz Jadransko more i Morske orgulje po prvi će se puta odraditi pravi sportski trening pod vodstvom tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.

Pogledaj i ovo showbuzz Vježbajmo zajedno I Milan Bandić podržava projekt 'Pokreni se' - vježbajte s nama UŽIVO!

'Pozivam sve Zadrane i goste Grada Zadra da nam se pridruže. Grad i turistička zajednica Grada Zadra osigurali su sve uvjete za vrhunski trening. Uz vježbanje i edukaciju dobro ćemo se i zabaviti ali i osvijestiti još bolje vlastito tijelo. Istražite granice samog sebe i poklonite si jedno zdravo jutro!', izjavio je voditelj kineziološkog tima Marijo Anić Kremić.

>> Pokreni se: Nina Badrić i Ivica Olić pozivaju vas na vježbanje!

Treninzi ne zahtjevaju nikakva materijalna i financijska sredstva. Potrebno nam je samo malo slobodnog prostora, vremena i dobre volje. Vježbajte s nama ovog ljeta u 5 gradova. Naši parteri za Vas su pripremili prigodne poklone i brojna iznenađenja.

Pozdrav Suncu prva je lokacija putem koje ćemo u sportskoj razglednici svijetu predstaviti naše Jadransko more, taj prelijepi biser Hrvatske toliko hvaljen u svijetu. No to je i lokacija gdje će dašak morske vode vježbačima olakšati tempo treninga i podariti im jutarnju svježinu.

Posljednje pripreme za zajedničko vježbanje u četvrtak tim provodi u Flaknenstiner hotelu Funimation. Vježbači se još uvijek mogu prijaviti za vježbanje i tako si osigurati poklone partnera projekta poput KOZMO prostirci za vježbanje, vode Jana, magazina Men’s Helath, ali i brojnih drugih iznenađenja koja ih očekuju.

Ljetna turneja POKRENI SE! 2013.

Zadar, Pozdrav suncu 25.07.2013. / Hvar, ispred gradske lože 17.08.2013. / Zagreb, ispred novih fontana 29.08.2013. Av. V. Holjevca.

Prijavite se za vježbanje u Zadru na www.pokrenise.hr i osigurajte svoje mjesto u sportskoj razglednici Hrvatske.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene