Treći nastavak

Prvi saznajte što vas očekuje u novom spektaklu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajti prvi upravo objavljen trailer za film TAK3N

Usprkos svojim godinama, omiljeni akcijski junak Bryan Mills je kao dobro vino – što je stariji, to je bolji. Dokazuje to i upravo objavljen trailer trećeg nastavka franšize 96 SATI u kojem miroljubivi obiteljski čovjek Liam Nee­son (bivši agent zanimljive i bogate prošlosti) ne bježi više od najgorih zli­kovaca današnjice, nego od ujedinjenih policijskih snaga Los Angelesa, CIA-je i FBI-ja. Njih će regrutirati Franck Dotzler (Forest Whitaker) nakon što Mills pobjegne tijekom uhićenja običnim murjacima.

Pogledaj i ovo Liam Neeson i Natasha Richardson - 6 Ostala je samo praznina Zbog voljene supruge odbio je važnu ponudu u životu, a njihovu ljubav i sreću prekinula je tragična nesreća

Prva hollywoodska ekranizacija romana jednog od najvećih američkih suv-remenih književnika Thomasa Pynchona dobila je prvi teaser trailer.

Naime, Bryanu je netko namjestio ubojstvo bivše supruge (Famke Jan­sen), a prijetnja će se nadviti i nad njegovu kćer Kim (Maggie Grace) koja je sada uspješna studentica sveučilišta UCLA.
Ovaj iskusni veteran koji se s 21. godinom pridružio vojsci, a u 23. postao specijalac, profesionalni je snajperist i stručnjak za eksplozive, u filmu TAK3N ponovno će morat krenuti u misiju spašavanja najvrednijeg što po­sjeduje— svoje obitelji, ali i dokazati svoju nevinost.

Vrhunska akcija, napetost i nevjerojatni obrati zajamčeni su i ovoga puta zahvaljujući režiji Oliviera Megatona (96 sati: Istanbul, Transporter 3, Co­lombiana) te scenariju kojeg potpisuju autori franšize - legendarni Luc Bes­son i Robert Mark Kamen.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene