Novi hit

Pogledajte spot 'Uvijek vjerni'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Premijera video spota 'Uvijek vjerni Hrvatskoj' grupe Otkazani let feat. Igor Delač & Prijatelji Traunreuta!

Nakon odlične promocije albuma prvijenca 'Osmijeh mi daj', dečki iz grupe Otkazani let publiku su odlučili počastiti novom premijerom. Svjetsko nogometno prvenstvo je sve bliže, a uz novu pjesmu i video spot 'Uvijek vjerni Hrvatskoj' zagrijavanje može početi.

San iz djetinjstva grupe Otkazani let sinoć se u potpunosti ostvario!

Dečki iz Otkazanog leta bacili su se na posao i u vatrenoj navijačkoj atmosferi snimili video spot 'Uvijek vjerni Hrvatskoj'. Spot se snimao u virovitičkom klubu Monte Cristo, pod budnim okom redatelja Samira Dobrostala, autora glazbe i teksta, dok je odličan aranžman napravio Tihomir Preradović, koji je ujedno producent cijelog albuma 'Osmijeh mi daj'. Pjesmu 'Uvijek vjerni Hrvatskoj' dečki iz Otkazanog leta otpjevali su sa Igorom Delačem, te navijačima iz njemačkog grada Traunreuta.

Na snimanju spota osim bili su i članovi navijačke skupine Fighters iz Slatine, koji vjerno prate utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije. Navijačka pjesma 'Uvijek vjerni Hrvatskoj' našla je svoje mjesto na albumu prvijencu grupe Otkazani let, a dečki vjeruju kako će pronaći mjesto i u srcima brojnih navijača koji se spremaju za nadolazeće svjetsko nogometno prvenstvo.

'Atmosfera na snimanju spota bila je vatrena i vesela, nastojali smo što vjernije prikazati ljubav prema nogometu i reprezentaciji. Nadam se da smo u tome i uspjeli i da će svi uživati u pjesmi, kao i video spotu. Ponosni smo što nam se pridružio Igor Delač i što smo ostvarili lijepu suradnju, te na neki pridonijeli da atmosfera uoči svjetskog nogometnog prvenstva bude što bolja!', rekao je Pero Pavlović iz Otkazanog leta

'Surađivati sa dečkima iz Otkazanog leta bio je užitak, pozitivna energija na svakom koraku, odlična atmosfera. Naše dugogodišnje prijateljstvo je jednostavno moralo rezultirati ovakvom suradnjom prije ili kasnije. Velika je čast što nam se u ovom projektu pridružio i Igor Delač, kojeg neizmjerno cijenim i poštujem i koji svoj posao odrađuje vrlo profesionalno. Nadam se da će publika uživati u video spotu 'Uvijek vjerni Hrvatskoj' i da ćemo svi zajedno navijati za naše vatrene na svjetskom prvenstvu!', rekao je Samir Dobrostal, redatelj video spota

'Sa dečkima iz Otkazanog leta prije svega sam prijatelj i svakodnevno smo u kontaktu. Suradnja sa njima je posebna, uživam radeći s njima, tako je bilo i na snimanju spota. Vjerujem da će pjesma ući u srca slušatelja, a da će spot biti jedan od gledanijih na svjetskom nogometnom prvenstvu' rekao je Igor Delač.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene