Od 7. do 9. kolovoza

Počinje Terraneo festival!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U šibeniku danas počinje Terraneo festival na kojem će nastupiti zvučna imena. Prodigy (7. kolovoza), My Bloody Valentine (8. kolovoza) i Wu-Tang Clan samo su neka od njih!

Nakon objave o Terraneo 2013. boat partijima, kompletnom rasporedu izvođača i informacija o festivalu koji se održava u Šibeniku od 7. do 9. kolovoza, Terraneo je najavio još dobrih vijesti, pogotovo za one koji su ostavili kupnju ulaznica za zadnji čas.

Dok većina festivala ima tendenciju povećavanja cijena ulaznica na ulazu na dane festivala, ove godine Terraneo će ostaviti iste cijene na vratima kao i prošle godine.

Dakle, cijena festivalske ulaznice za vrijeme trajanja festivala iznosi 490kn, a cijena dnevne ulaznice 250kn.

Pogledaj i ovo showbuzz Preskaču godinu Odgođen ovogodišnji Terraneo festival

Kamp ulaznice ostaju 221kn bez obzira na datum kupnje. Ako još niste kupili svoju ulaznicu za kamp, preporučujemo da to učinite prije početka festivala u srijedu, 7. kolovoza, kako bi bili sigurni da imate mjesto, budući da je kamp je već otvoren.

Ako planirate kupiti ulaznice za vrijeme trajanja festivala, dođite ranije kako biste izbjegli gužve i bili sigurni da imate svoju ulaznicu. Blagajna na festivalskoj lokaciji bit će otvorena 24 sata na dan, od srijede, 7. kolovoza, do petka, 9. kolovoza. Također, podsjećamo da online kupovina ulaznica putem Eventim.hr više nije moguća, ali ulaznice se još uvijek mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Nastupi festivalskih headlinera, the Prodigy (7. kolovoza), My Bloody Valentine (8. kolovoza) i Wu-Tang Clan (9. kolovoza) su na rasporedu u 00:30 svaki dan, na Terra pozornici.

Osim njih ove godine od 07. do 09. kolovoza na Terraneo festivalu u Šibeniku nastupit će i Aloe Blacc, Fun-Da-Mental, Gang of Four, The Cribs, Calexico, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Duncan Sheik, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, dok će se u okviru Red Bull Music Academy predstaviti Norman Jay, Dj Spinn & Dj Rashad, Jesse Boykins III, Tokimonsta, Rustam Ospanoff, MayaVanya, Kyodai, Mad Mats, Eddy Ramich, Davor O, Audio InFunktion, Maja Milich, Jan Kinčl Zero...

Kompletan raspored možete pronaći na adresi http://www.terraneofestival.com

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene