Od 31. srpnja do 4. kolovoza

Počinje Porcijunkulovo! - UŽIVO donosimo koncertne iz Čakovca!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Turistička zajednica grada Čakovca organizira najveću kulturno-turističku manifestaciju u Međimurju “Porcijunkulovo” koja će se održati u Čakovcu u terminu 31. srpnja do 4. kolovoza 2013. godine.

Manifestacija svake godine sve više kvalitativno i kvantitativno raste te se program proširio na tri bine na kojima će se ove godine istovremeno održavati koncerti brojnih estradnih izvođača kao što su Jelena Rozga, Neno Belan i Fiumensi, Marijan Ban i Diktatori, Klapa Kampanel te glazbene legende Duško Lokin, Darko Domjan, Zdravko Škender i Vladimir Kočiš Zec.

Neke od ovih izvođača moći ćete tijekom navedenog razdoblja UŽIVO gledati na našem portalu Dnevnik.hr!

Pogledaj i ovo showbuzz Zapalile publiku 'Ona je čudo jedno': Curica oduševila Rozgu, zajedno zapjevale

Naravno uz sve nabrojeno tu su još nezaobilazni programi manifestacije kao što su kuhanje velike međimurske juhe, oldtimer susreti, streličarski turnir, prezentacije međimurskih vina, radionice starih zanata, središnja procesija 2. kolovoza, smjena straže Zrinske garde te prvi put “ČAK – STRONGMAN BY PORCIJUNKULOVO”.

Podno zidina starog grada u isušenom jezeru i ove je godine osmišljen program za djecu uz kreativne radionice i predstave – „Vilinska šuma“.

Cilj manifestacije je obogaćivanje turističke ponude našeg kraja te očuvanje vrijednosti regije, a kako posjećenost raste svake godine, ove godine se očekuje više od 100 tisuća posjetitelja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene