Ljetooooo

PlayOne zapalio atmosferu u Noa Beach Clubu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljeto u NOI bez sumnje ulazi u famoznu špicu. Kako je već uobičajeno u ovo doba srpnja, više nema šale, plaža je puna kao šipak a klubovi gore od sjajne atmosfere.

NOU je sinoć zapalio nastup PlayOne, i partijaneri su uživali sve do jutra. Nakon niza stranih DJ zvijezda koje su nastupile i koje će nastupiti u NOI, ovog puta je pozornicom žario i palio domaći dvojac PlayOne.

Pogledaj i ovo showbuzz Na zrću Zabava u Beach Clubu Noa potrajala je dugo u noć!

La Fiesta zapalila atmosferu u Noa Beach Clubu - U atmosferi uživala i Ana Gruica

Riječ je o samostalnom projektu DJ Fresh Jaya i D'Knocka u suradnji s etabliranim hrvatskim i inozemnim vokalistima, s komercijalnim house podlogama i snažnim vokalnim izvedbama, PlayOne je sastavni dio svakog dobrog klupskog programa. Iza sebe ima niz klupskih hitova koji su obilježili top liste u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kao producenti i autori dosad su surađivali s nekim od najvećih imena hrvatske glazbene scene (Ninom Badrić, grupom Divas, Tonyjem Cetinskim, Cubismom, Bolesnom Braćom i dr.) te mnogim velikim svjetskim izvođačima poput Barbare Tucker, Petera Granta, Micka Hucknalla iz grupe Simply Red, poznatog glazbenog producenta i dobitnika nagrade Grammy - Andyja Wrighta i drugih, a kako su usijali NOU najbolje govore fotografije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene