Nagradna igra još traje

Playground NYE Croatia Festival najavljuje najluđi After Party

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Playground NYE Croatia Festival održati će se za doček Nove godine u Boćarskom domu a glavna zvijezda večeri je legendarni Thomas Gold koji će uz mnogobrojne druge DJ-e u Zagrebu. Na partyu kojeg ćete pamtiti, nastupit će više od 20 DJ-eva na 2 odvojena stage-a.

Suorganizatori Playground-a obečaju vrhunsku zabavu popračenu raznim iznenađenjima koja su vam pripremili. Osim Thomasa Golda, moći ćete uživati u nastupima Jewel&Sparks, Plastik Funk, Vanillaz, Kosta Radman te na re:forma! Flooru nastupima DJ-a iz Re:forme! & Astralisa te Tranceporte-a. Predviđa se da bi na eventu moglo biti oko 5000 ljudi, stoga požurite po svoju ulaznicu još danas jer je broj ulaznica ograničen radi kapaciteta Boćarskog doma.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova 2015. Ne propustite najluđi doček NYE - Imamo i zadnji krug dobitnika

Osvojite ulaznice: Playground NYE CROATIA

VIP ulaznice su rasprodane. No još uvijek možete nabaviti regularne ulaznice po cijeni od 219,00KN. U cijenu ulaznice uračunata su tri besplatne konzumacije pića, te pjenušac u ponoć.

VIDEO/POZIV Thomasa Golda na Playground NYE Croatia Festival: 

Najveći i najspektakularniji After Party u državi s Petrom Dundovom

Svima kojima sedam sati najvećeg partija ne bude bilo dovoljno, pozvani su na After Party koji smo organizirali sa UES-om. Oni koji će pak s drugih mjesta svratiti na najluđi After, moći će svoju ulaznici kupiti na ulazu u Boćarski dom po cijeni od 50,00 kn ukoliko svi kapaciteti Boćarskog doma ne budu rasprodani.


Refundacija za dvodnevne i ulaznice samo za 2. Dan, odnosno, za reprizu Nove godine
Zbog spleta okolnosti, koji su nažlaost izvan kontrole organizatora Playground NYE Croatia Festivala, te nemogućnosti dovođenja Marka Knighta i čitavog Toolroom-a na reprizu Nove godine, organizatori najvljuju najluđu After Pary koji će trajati od 5 sati ujutro, pa do podneva. Naime, engleska promotorska tvrtka, Little big Foot Promotions je zbog finacijskih poteškoća otkazala nastup Mark Knighta & Toolrooma koji se trebao održati 2 dan, odnosno na reprizu Nove godine. Organizatori mole da im se jave svi koji su već kupili dvodnevne ulaznice i/ili samo ulaznicu za drugi nastup kako bi mogli izvršiti povrat novca.

Garantiramo refundaciju novca za sve kupljene ulaznice! Svi koji su kupili ulaznicu za 2 dana, ukoliko žele, mogu tražiti povrat novaca u iznosu od 80,00kn preko organizatora na email: sales@playground.hr, dok oni koji su kupili ulaznice samo za drugi dan mogu u cijelosti tražiti povrat novaca preko Entria, gdje su iste i kupili. Playground, suorganizator čitavog događanja, iskreno se ispričava oko mogućih neugodnosti te mole za razumijevanje.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene