Piazza Italia

FOTO Novo dječje modno carstvo oduševilo brojna poznata lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talijanski modni brend oduševio je brojne poznate osobe iz domaćeg javnog života!

Talijanski high street modni brend Piazza Italia Kids razveselio je Zagreb. Jesenska kolekcija prepoznatljivog talijanskog dizajna u grad je donijela radosno osvježenje koje najavljuje bogatu modnu jesen i za najmlađe.

Pogledaj i ovo showbuzz Tako lijepa, tako rijetko viđena Nestala iz javnosti: Jedna od najljepših Hrvatica uhvaćena u noćnom životu

Na samom otvorenju, s velikom znatiželjom jesensku su garderobu birali i poznati roditelji s djecom, među kojima i, dizajnerica talijanskog Trussardija Natalija Žarković i glumica Ana Begić Tahiri. Bivša Miss Hrvatske Nina Slamić izabrala je jesensku garderobu za mališane, a manekenka Iva Šarić Leko i TV voditeljica Ines Preindl sa zanimanjem su birale jesensku kolekciju. Vaterpolo reprezentativac Luka Lončar izabrao je poklone kojima će razveseliti djecu.

Piazza Italia dolazi u Hrvatsku!

Prepun Point shopping center i novo otvoreno dječje modno carstvo izmamili su dječji osmijeh, a roditeljima predstavili vrhunsku odjeću prepoznatljivog talijanskog dizajna, po izrazito povoljnim cijenama.

Brend Piazza Italia osnovan je 1993. u Italiji, zahvaljujući inicijativi triju mladih poduzetnika s velikom vizijom. Tijekom posljednjih nekoliko godina Piazza Italia zasluženo je postala jedan od vodećih brendova vrhunske modne odjeće po povoljnoj cijeni, a danas ima široku mrežu prodavaonica u Italiji i inozemstvu, sada i u Hrvatskoj. Pomno dizajnirani modni stil, u kombinaciji s besprijekornom kvalitetom i raznovrsnom ponudom, glavne su odlike popularnog talijanskog brenda čiji će originalni krojevi nadolazeće jeseni unijeti vedrinu u dječji svijet.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene