uključi se i ti

Petra Nižetić podržava akciju 'Oživi me'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Petra Nižetić podržala je kampanju 'Oživi me'. U tu svrhu snimljena je kampanja sa službenim majicama 'Oživi me' koju je za tu priliku dizajnirala dizajnerica Matija Vuica koja je i ambasadorica kampanje.

Ovim putem popularna voditeljica poziva sve Zagrepčane da se ove subote pridruže završnici ove akcije i nauče jednostavne postupke oživljavanja. Završnica kampanje 'Oživi me' održat će se u City Centeru one West Zagreb, s početkom u 16 sati.

Pogledaj i ovo Marko Pecotić Peco u điru rivom Dobro raspoloženi Peco uhvaćen u društvu poznate Splićanke koju posljednjih godina rijetko viđamo

Mara Bratoš podržila kampanju 'Oživi me'

Majice se po cijeni od 50 kn mogu naručiti putem e-maila info@ozivi.me, a kupnja je moguća i u subotu za vrijeme odvijanja edukacije. Kampanjom 'Oživi me' čiji je nositelj Zaklada Hrvatska kuća srca u proteklih mjesec i pol dana pobudila je ogroman interes hrvatske javnosti.

Riječ je o nacionalnoj javnozdravstvenoj kampanji kojom se želi podići razina svijesti građana te kojom se educirala javnost o važnosti poznavanja jednostavnih postupaka oživljavanja osobe koja doživi srčani zastoj.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene