Pero car

Kakvo iznenađenje za Danijelu: 'Mala ipak sam tu za tvoj koncert!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović na poseban će način proslaviti mjesec ljubavi.

Na koncertu u Lisinskom, Jednu za ljubav, u nedjelju 28. veljače, pridružit će joj se Petar Grašo. Popularni glazbenik nedavno je održao veliki koncert u Splitu na kojem Danijela zbog obaveza nije bila, no on će nakon povratka iz susjedne Slovenije na veliku radost Danijele i publike zapjevati u Lisinskom.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović "Ostat ću uvik isti..." Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!



'Mala ipak sam tu za tvoj koncert! Ja ne mogu samo doć, sidit i gledat, ja moran nešto i zapivat!' – ovim je riječima Petar razveselio Danijelu.

Publika će dvoje glazbenika i dugogodišnjih partnera vidjeti zajedno na pozornici, a iznenađenje koje će u Lisinskom doživjeti mnoge će ostaviti bez daha. Svojoj vjernoj publici Danijela će otpjevati najveće hitove bogate dugogodišnje glazbene karijere.

U tijeku su posljednje probe Danijele i njezinog benda u pripremi za ovu glazbenu poslasticu. Na koncertu će, uz Petra Grašu, gostovati i Tonči Huljić. Visoka produkcija uz bogate pop i latino ritmove samo su neke od karakteristika kojima će Danijela napraviti presjek svoje bogate glazbene karijere.

Ulaznice za koncert Danijele Martinović u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog ili u sustavu Ulaznice.hr po cijeni od 80, 100 i 120 kuna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene