GOSPODIN I GOSPOĐA GREY VAS OČEKUJU

Pedeset nijansi slobodniji u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Pedeset nijansi slobodniji Pedeset nijansi slobodniji

Velika dvorana Vatroslava Lisinskog 6. veljače 2018. otvara Vam vrata u glamurozni svijet gospodina i gospođe Grey.

Velika dvorana Vatroslava Lisinskog pružit će savršen ugođaj za glamurozni vrhunac intrigantne trilogije. Pedeset nijansi slobodniji mogao bi ugodno iznenaditi i one skeptične.

Posljednji nastavak bestseler-trilogije engleske spisateljice E. L. James na velika platna donosi filmski spektakl za kraj. Romantika, napetost, triler i akcija u životima novopečenog bračnog para. Stari dvojac u novim okolnostima. Udobno se smjestite i pripremite za neočekivano.

Ponovno pod redateljskom palicom Jamesa Foleya te s Dakotom Johnson i Jamiejem Dornanom u glavnim ulogama, glumačkoj ekipi pridružuju se Brant Daudherty, Bella Heathcot, Eric Johnson, Arielle Kebbell i popularna pjevačica Rita Ora.

Pedeset nijansi slobodniji Pedeset nijansi slobodniji

 
Christian i Anastasia, sada imaju sve – ljubav, strast, intimu, bogatstvo, blistavu budućnost i svijet mogućnosti na dlanu. Njihov specifični odnos prepun drame, uzbuđenja i erotike, sada više nego ikad, obavija i romansa. No uskoro će ih obaviti i splet opasnih, neželjenih okolnosti, a napetost i akcija ovog puta sele se izvan Crvene Sobe.

U čarobnom ambijentu velike dvorane Vatroslava Lisinskog pogledajte pretpremijerne projekcije 6. (svečano otvaranje filma) i 7. veljače, te redovne projekcije 8., 9. i 10. veljače 2018. Ulaznice su u prodaji od petka 12. 1. 2018., a cijene iznose 39 kn za pretpremijerne i 37 kn za redovne projekcije.

Gospodin i gospođa Grey Vas očekuju. Vidimo se u velikoj dvorani Vatroslav Lisinski.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene