448429
448429
448429
448429
448429

PAUL VAN DYK OSVOJIO DUBROVAČKU TVRĐAVU REVELIN

  • , 30.08.2016., 15:31
  • Autor:
  • komentara

U Revelinu je vladalo oduševljenje i odlična atmosfera.

 
 
 
 
Paul Van Dyk ( Foto: PR)
Paul Van Dyk ( Foto: PR)

Paul Van Dyk novi je gospodar tvrđave Revelin. Tako bismo, naravno metaforički mogli najbolje opisati nastup proslavljenog njemačkog DJ-a u dubrovačkom Culture clubu Revelin,proteklog vikenda. Ako je parametar uspješnosti nastupa popunjenost kluba, onda nije pretjerano reći da u jedan od najboljih klubova na svijetu ne bi stao gotovo više niti jedan zaljubljeni par. Čak i usred ljeta, koje nekako samo po sebi nudi opušteniji život i provode, rijetko se vidi takvo oduševljenje i atmosfera u Revelinu.

Culture Club Revelin (Foto: PR)

Publika je s očitim nestrpljenjem dočekala izlazak na pozornicu čovjeka koji je, od prošlogodišnjeg nastupa, imao tešku nesreću i jedva izvukao živu glavu. Doslovno je ponovno učio čitati i hodati, a onda se, na ogromno iznenađenje liječnika, vratio poslu koji toliko voli.

Paul Van Dyk ( Foto: PR)

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se