6. rođendan Antene

Parni Valjak iznenadio iznenadili publiku nastred zagrebačkog trga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stotine slušatelja Antene Zagreb i Zagrepčana ostali su u pozitivnom šoku i preplavljeni emocijama kada su na rođendanskom partiju iznenađenja Antene Zagreb, nasred Trga Bana Josipa Jelačića, zasvirale legende hrvatske glazbe - grupa Parni Valjak.

'Hvala što ste nas pozvali da zajedno s Vama proslavimo ovaj poseban trenutak i da na ovaj neobičan način razveselimo Zagreb i Vaše slušatelje. Nemamo priliku često ovako nastupiti i mislim da je ovo ne samo dobra promocija Vašeg radija nego i rocka kao glazbe i zaista odličan poklon svima!', izjavio je pjevač grupe Parni Valjak Aki Rahimovski nakon koncerta na Trgu.

Pogledaj i ovo Husein Hasanefendić Hus veliko priznanje Dobitnici Porina za životno djelo su Husein Hasanefendić Hus i Parni Valjak te Erika Krpan

Parni Valjak oduševio kandidate X Factor Adria - Ilma Karahmet napustila show!

Antena Zagreb posljednjih je šest godina najslušaniji zagrebački radio. Svakog se jutra budimo uz Barbaru Kolar i Sašu Bunetu, veselimo uz Milivoja Luleka, ali i jednostavno ostajemo bez daha od smijeha uz «Bullhitove» Luke Bulića. Antenin tim u narednim nam mjesecima priprema brojna ugodna iznenađenja, a zahvaljuje na vjernosti i podršci slušateljima i partnerima.

'Posljednjih šest godina nastojimo uljepšati i olakšati svakodnevicu našim slušateljima. Njihova pozitivna energija poticaj nam je da budemo na usluzi i što bolji svakim danom. Parni Valjak najbolji je mogući pokon svima nama a vjerujem kako ćemo uz stihove pjesme Uhvati ritam nastaviti još mnogo godina zajedno ploveći radijskim eterom!', izjavila je Barbara Kolar, radijska DJ-ica Antene Zagreb.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene