Spektakl

OVO SE NE SMIJE PROPUSTITI: Stiže Mišo u Arenu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon dugih šest godina, glazbena legenda Mate Mišo Kovač, ponovno će raširenih ruku dočekati svoju najvjerniju publiku, na velikom koncertu u zagrebačkoj Areni, 5.12.2015. s početkom u 20.30h.

Mišo i njegovi fanovi su već jednom u Areni,sad već davne 2009.godine, pokazali i dokazali tko je najbolji i najveći te ispisali komad povijest koncertom za pamćenje.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Mišo živi vječno' 'Koncert je bio preemotivan, Mišo je legenda'

Estradni put karizmatičnog pjevača Miše traje više od pola stoljeća, a da je istinski kralj estrade, jedan i jedini Mate Mišo Kovač, dokazuju velika postignuća njegove vrlo uzbudljive karijere. 

Pjevač s najvećim brojem prodanih ploča u povijesti hrvatske diskografije, nekoliko je puta proglašen pjevačem godine, čak je 1989. proglašen i za osobu godine, dobitnik je nagrade za životno djelo, dobitnik zlatnih, dijamantmih i srebrnih ploča... i tako u nedogled. Osim koncerta od prije šest godina, mnogi još uvijek pamte spektakle širom zemlje. 2007. Mišo je po 28. put napunio splitke Gripe, a godina dana kasnije oduševio je publiku u pulskoj Areni te zadarskoj dvorani Višnjik.

Uz Mišine najveće hitove poput: „Ostala si uvijek ista“, „Svi pjevaju“, „Najljepše su oči moje majke“, „Dalmatino“, „Grobovi koji nikad oprostiti neće“ i mnoge druge, publika će konačno opet zapjevati s Mišom u Areni!

S Mišom će, na koncertu u Areni, nastupiti i njegova kćer Ivana, klapa Kampanel i gosti iznenađenja! Očekujte tri sata spektakularne zabave prepune emotivnih i glazbenih vrhunaca. Ulaznice se prodaju u sustavu Eventima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene