Novi hit

VIDEO Ovo je najbolji tim: Navijački zanos se nastavlja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Baruni su predstavili novu navijačku pjesmu za predstojeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu.

Baruni nastavljaju sa stvaralačkim navijačkim zanosom! Predstavili su nam novu navijačku pjesmu 'Ovo je nabolji tim' za predstojeće Svjetsko nogometno prvenstvo, a ista će dobiti i pripadajući video spot.

Ekskluzivno vam donosimo i prve kadrove sa snimanja spota, koji se pod redateljskom palicom Mile Ostovića snima na više lokacijama u gradu Zagrebu.

'Cijeli band trudi se na televizijske ekrane prenijeti energiju i navijački zanos koji se osjeti u pjesmi. Spot donosi odlične navijačke kadrove snimljene na prestižnim lokacijama u gradu. S nestrpljenjem očekujemo da spot bude gotov i da se zavrti na malim ekranima.', rekao je frontmen Baruna, Danijel Banić.

Imamo li nasljednika nakon 'Neka pati koga smeta'? Poslušajte!

Singl 'Ovo je najbolji tim' već je napravio pravu pomutnju u radijskom eteru.

Iza 'Najboljeg tima' i ovoga puta uz Barune stoji hit maker Miroslav Rus, koji potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman napravio sa Zvonimirom Domazetom.

'Ovo nije prva pjesma koju sam radio s Barunima, a koja je posvećena reprezentaciji, s obzirom da je prvi uradak 'Neka pati koga smeta' popratio uspjeh kakav reprezentacija nikada do tada, a ni poslije nije zabilježila, uradio sam ovu pjesmu s nadom da će se dogoditi minimalno isto. Mi smo svoje napravili, ostaje nam da svi zajedno navijamo, a na igračima je da učine ovaj narod sretnim, jer je to ono što nam svima nedostaje. Zajedno s Barunima želim svu sreću Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Brazilu!', rekao je Miroslav Rus.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene