Pogađate?

Ovo je jedno od najromantičnijih svjetskih lokacija za Valentinovo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dubrovački vrtovi sunca kao jedna od najromantičnijih svjetskih lokacija za Valentinovo.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Ne gubi vrijeme Već ima drugu: Slavna glumica brzo je preboljela bivšu curu, jednu od najseksi manekenki svijeta

Jedna od najprestižnijih svjetskih konzultantskih kuća za financije, lifestyle i turizam' Insignia' odabrala je resort Dubrovački vrtovi sunca za jednu od deset najromantičnijih svjetskih lokacija za Valentinovo te preporučila svima da Dan zaljubljenih provedu u Dubrovniku.

'Insignia' ističe kako je lord Byron još davnih dana za Dubrovnik iskovao frazu „biser Jadrana“, destinaciju na južnom Jadranu koja u Hrvatsku privlači sve više turista te dodaju kako su Dubrovački vrtovi sunca skup luksuznih apartmana koji su dio Radisson Blu Hotela s pet zvjezdica, koji je 2012. osvojio World Luxury Travel Awards za najbolji beach resort u Europi. Insignia također naglašava gosti Dubrovačkih vrtova sunca mogu uživati u brojnim restoranima i barovima, bazenima za plivanje, jazz glazbi i klizanju s pogledom na Jadransko more.

Uvrštavanjem na listu najpopularnijih svjetskih odredišta za Valentinovo, Dubrovački vrtovi sunca su dobili priznanje kao jedno od rijetkih hrvatskih odredišta koje se preporučuje gostima s većom platežnom moći. Na listi Insignije Dubrovački vrtovi sunca zauzeli su osmo mjesto, ispred luksuznog londonskog hotela Dukes i ekskluzivnog odmarališta Four Seasons na Bora Bori. Ispred dubrovačkog hotela na listi se nalaze skupocjeni hoteli u New Yorku, Abu Dhabiju, Veneciji…

'Posljednjih nekoliko godina znatno smo ulagali u kvalitetu ponude resorta i hotela. Ponuda nam je raznovrsna i gostima se trudimo osigurati dodatne sadržaje u periodima izvan tzv. turističke špice. Zbog toga su naši kapaciteti popunjeni tokom čitave godine i stvorili smo bazu bogatih gostiju koji nam se stalno vraćaju', rekao je izvršni direktor Dubrovačkih vrtova sunca Zdenko Leko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene