Želim više

VIDEO Ovako to izgleda kad se spot snimi UNATRAG!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana Kindl pripremila je vrlo zanimljiv video za aktualni singl 'Želim više'...

U režiji Luke Nižetića, koji priznaje da se režije video spotova prima isključivo za one pjesme koje ga na prvu osvoje, proteklog tjedna snimljen je video za singl 'Želim više' pjevačice Ivane Kindl. Video je snimljen u jednom kadru.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

'Nisam previše razmišljao o scenariju, jednostavno sam preslušavajući pjesmu došao na ideju kako bi bilo super da je snimimo u jednom kadru, ali unatrag. Za to nam je trebala talentirana glumica koja će biti sposobna pjevati tekst pjesme 'naopako' i sav taj talent emocija, ekspresivnosti i izgovora našli smo u Petri Dugandžić. Dan ranije odradili smo temeljite probe jer smo znali, ako u finalnom snimanju pogriješimo, da moramo sve ispočetka, a to je zahtjevalo puno vremena, prvenstveno po pitanju zahtjevnosti šminke. Ivana Bilandžija Billy napravila je pravu art masku i još više pridonijela zanimljivosti samog kadra', otkrio je Luka.

Sluša se LUCE - Koncertom u Velvetu ostavila publiku bez daha!

Za Ivanu ovo snimanje video broja bilo je jedno od najnapetijih snimanja do sad, upravo zbog snimanja iz prvog i jedinog pokušaja.

'Iznimno mi je drago zbog suradnje s dugogodišnjim prijateljem Lukom Nižetićem koji je došao na ideju da snimimo pomalo pomaknut spot u jednom kadru. Lukine fotografske radove pratim neko vrijeme, volim njegovu svestranu umjetničku prirodu i s punim povjerenjem sam mu se prepustila. Glavnu ulogu u videu prepustili smo sjajnoj glumici Petri Dugandžić koja je odmah pristala na suradnju i sjajno odradila nimalo lagan zadatak. Bilo je to jedno od najzanimljivijih snimanja do sad, rezultatom sam i više nego zadovoljna!', otkrila je Ivana.

I Ivana i Luka jednoglasno zaključju da bez Petre Dugandžić ovaj spot ne bi mogli ni snimati. 'Ivanin poziv za suradnju na spotu pjesme osobito me obradovao jer me pjesma "kupila" na prvo slušanje, a Ivaninu glazbu slušam i volim godinama. Očekivala sam isključivo uživanciju, no nakon našeg prvog sastanka s Lukom otvorio se i izazov', zaključila je za kraj priznata glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene