LOKRUMSKE VEČERI

Maksim Mrvica oduševio publiku - zapjevala i Huljićena kći Hana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert najprodavanijeg crossover pijanista u svijetu, Šibenčanina Maksima Mrvice, pokazao se pravim odabir organizatora

Sinoćnjim koncertom Maksima Mrvice i benda otvorena je glazbena manifestacija Lokrumske večeri – glazba kraj mora u sklopu koje večeras nastupaju i Tri dive – Radojka Šverko, Gabi Novak i Tereza Kesovija te prekosutra, 23. srpnja, renomirani violinist Stefan Milenković sa svojim Tango compás projektom.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga i Maksim Mrvica skupa na koncertu Jelena Rozga uživala je u društvu svjetski poznatog Hrvata koji se ne pojavljuje često u javnosti, a više ga nije lako ni prepoznati!

Željko Bebek i Maksim Mrvica zaljubili su se u ukleti dubrovački otok Lokrum

Sinoćnji koncert Maksima Mrvice uistinu privukao iznimno puno publike svih generacija, a koncertu su se odazvali i brojni turisti, posebice s azijskog područja, gdje uživa status i popularnost prave superzvijezde! Mrvica je tijekom dvosatnog spektakla za svoje fanove i publiku u jedinstvenom ambijentu Lokruma izveo svoje najpopularnije crossover hitove, od skladbi Exodus, filmskih tema iz filmova The Godfather i Mission Impossible i mnogih drugih. Briljirao je sa svojim prepoznatljivim crossoverom Bumbarovog leta, a izveo je i klasični blok. Koncert je, na neki način, predstavio izbor Mrvičinih omiljenih skladbi s posljednjih jedanaest studijskih albuma, od kojih je aktualni i posljednji album Mezzo e Mezzo.

Publiku je posebno oduševila mlada sopranistica Hana Huljić, kći Tončija i Vjekoslave Huljić s kojom Mrvica izvodi skladbu Child in Paradise. Uz gromoglasni pljesak, stajaaće ovacije i dirljivu atmosferu, ushićena publika je Mrvicu jedva pustila da ode s lokrumske pozornice, a valja naglasiti da je upravo sinoćnji koncert bio i zaključni koncert ovogodišnje turneje Adriatic Tour 2015 tijekom koje je Mrvica obišao šest gradova na Jadranu.

Večeras će brojni gosti i stanovnici Grada Dubrovnika ponovno pohoditi otok Lokrum, gdje ih očekuje još jedna prava glazbena poslastica i nezaboravna noć uz Gabi Novak, Terezu Kesoviju i Radojku Šverko. Večerašnji koncert uz ove tri vrhunske vokalistice također uključuje i ponajbolje hrvatske glazbenike koji ih prate – Ante Gelo na gitari, Matija Dedić na klaviru i Miro Navračić na harmonici.

Koncert počinje u 21,30, a u cijenu ulaznice uračunat je i prijevoz do otoka i nazad. Polazak brodova na koncert najavljen je u 20,15, 20,45 i 21,15. Prodaja ulaznica za večerašnji koncert Tri dive i sutrašnji sjajni koncert Stefana Milenkovića odvija se u uredu Rezervata Lokrum (Put od Bosanke 4) na prodajnom mjestu Rezervata Lokrum na Peskariji tijekom cijelog dana, te u Lugarevoj kući na samom otoku, kao i preko sustava Eventim. Cijene ulaznica za koncert Tri dive je 190,00 kn, odnosno 170,00 kn te za Stefana Milenkovića i Tango Compás project 250,00 kn, odnosno 230,00 kn. U cijenu ulaznica uključen je prijevoz brodom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene