Novo cool mjesto

Otvoren Tesla Power House bar u Varšavskoj 4

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tesla je jedno od najprepoznatljivijih imena u svijetu. Uvijek snažno i novo. Izaziva pozornost, a posljednjih godina pravi revival. Upravo tako bi trebala izgledati i kompletna scena Tesla Power House bara u središtu grada.

Tesla Power House bit će jedinstveno mjesto za dnevna i noćna druženja uz provjereni tjedni program iza kojeg stoje dugogodišnji promotori klupske i festivalske scene u Hrvatskoj. Cijenjeni vinar Trapan svoje je ime ugradio u cijelu priču, a slijede ga i ostali hrvatski vinari.

Glazba stanuje u Lisinskom: Španjolska večer obilježit će Dan Dvorane

Cilj je TPH približiti sve većem broju stranih gostiju, a domaćoj publici osigurati cool mjesto za dnevna druženja i izlaske. Tesla uvodi loyality program za stalne goste, koji se često checkiraju preko Facebooka, svaki 5. 'check in'  biti će nagrada ili poklon za gosta (to će biti moguće nakon 1.1. 2015.).

Vinska karta Tesle sadrži 20ak vina te je sastavljena od 100% hrvatskih vinara, a vino kuće je sjajni i uvijek inspirirajući Trapan. Uređenje potpisuje Kristijan Babić, vizualni identitet dizajnerski dvojac Charli i Šoša, dok ideju, koncept i program Antonio Vukorepa i Adnan Mehmedović.

Uz kartu domaćih vinara, u Tesli možete popiti Coca Colu u limenci te 1/2 litrene boce vodke i wiskey-a po izuzetno prihvatljivim cijenama te Julius Meinl kavu.

Tesla Power House radit će od 08.00 do 02.00 sata te će biti okupljalište glazbenika, mjesto scenskih nastupa, izlaganja te prostor za neovisne mlade dizajnere, ali i mjesto zabave za obitelji.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene