Novi singl

Otkrijte za kime je lud Kristijan Rahimovski - poslušajte novi singl 'Lud za tobom'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon singlova 'Postoji li mjesto' i 'Korak prekratak' koji su postigli izniman uspjeh kako u radijskom eteru, glazbene struke, tako i kod publike, vrijeme je da Kristijan Rahimovski predstavi novi singl 'Lud za tobom'.

Da je riječ o pjesmi koja puno obećava i koja će postati nasljednica prethodnih spomenutih pjesama, vjeruje i sam Kristijan.

Pogledaj i ovo In Magazin: Kristijan Rahimovski Arena puna emocija! Parni Valjak održao koncert u čast Akija Rahimovskog, Kiki Rahimovski emotivno o ocu: ''Pokušavam biti dovoljno jak''

Damir Kedžo predstavlja novi singl 'Kada ljubav stisne zube'

'Lud za tobom' singl je koji emotivno govori o odrasloj ljubavi, ponosu, svemu što se događa u čovjeku kad druga strana odluči da je kraj. To je proces i dio odrastanja koji smo svi mi više manje prošli i naučili onu bolnu stranu ljubavi. Čovjek kad je mlad nekako lakše prelazi preko prekida, a što si stariji, očekivanja su sve veća i osobu koju volimo, gledamo kao osobu s kojom želimo provesti život. Baš iz tog razloga puno je bolnije kada se te stvari dogode i potrebno je skupiti puno snage da se čovjek ponovno prepusti nekoj novoj ljubavi', rekao je Rahimovski.

Autorski glazbu i tekst potpisuje sam Kristijan, za aranžman i produkciju zaslužan je Ivan Škunca, dok je za odličan miks i mastering pjesme bio zadužen Igor Ivanović. Kvalitetna pjesma, jak tekst, odlična ekipa koja je radila na pjesmi, samo su jedan mali dio cijele priče koja nosi naziv 'Lud za tobom' na koju je Kristijan Rahimovski itekako ponosan, te vjeruje da će se i publici svidjeti.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene