Ne propustite

Osvojite ulaznice za spektakl La Fiesta 'Feathers&Crystals'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spektakl u svom četvrtom izdanju!

U svom četvrtom izdanju scensko glazbeni spektakl La Fiesta obilježena je sadržajima gdje se isprepliću atraktivni plesni performansi sa nastupom Dj-a, a sve je još začinjeno dodatnim akrobacijama i specijalnim efektima na sceni i plesnom podiju.

Pogledaj i ovo showbuzz U Dubrovniku La Fiesta raspametila Club Revelin - Pogledajte kako je bilo

La Fiesta nam donosi neobičan spoj klasičnog baleta sa elektroniskim ritmovima, nastup zanosne DJ Flower, te akrobacije na šipci, led robote i atraktivne performerice u glamuroznim kostimima. U svakom novom izdanju La Fiesta zavlada klupskim prostorom donoseći publici najbolje svjetske artiste, plesače i klupske performase.

Osvojite ulaznice za nastup atraktivne Lie u Culture Clubu Revelin!

DJ Flower svoj playmate karijeru zamjenila je muzikom, kada je postala profesionalni DJ. Već u ranim godinama glazba je bila sastavni dio njezinog života, pa i ne čudi što je brzo počela napredovati na klupskoj sceni. U zadnjih sedam godina nastupala je na više od 1000 partija širom svijeta. Početkom 2010 bila je rezident na Playboy partijima Cluba Montecristo u Genevi i na ljeto 2010 u Flörtu.

Club Revelin je za čitatelje Dnevnik.hr-a dijeli 2x2 ulaznice za  spektakl La Fiesta 'Feathers&Crystals'. Sve što trebate napraviti jest poslati na mail natjecaj@novatv.hr zašto baš vi zaslužujete ulaznice i ne zaboraviti poslati svoje osobne podatke! Sretno!

Sa svojim setovima osvojila je klubove diljem Europe, a bila je tražena u najprestižnijim klubovima Azije. Nastupala je i surađivala sa mnogim poznatim glazbenicima kao što su Adam Beyer na City Sound Fest 2010 u Lignanu u Italiji, Sandy Rivera, Eddie Thoneick, Popof, Chicane, INNA i Nadia . 2008 snima singl “Instinct” sa Markanera, DJ Smiths i Nitom, a 2010 u suradnji sa Spy The Ghost “Jamaican Love”. U 2011 zajedno sa Max C inače poznatim vokalom Awella radi novi hit “Are you ready”.

Uz zanosnu DJ Flower i ovoga puta u sklopu La Fieste stiže doza prekrasnih scenskih doživljaja. Dvije profesionalne balerine Nastya & Yulija dolaze nam iz Ukrajine, a svojim gracioznim i elegantnim pokretima pokazati će nam kako se klasični pokreti iz baleta stapaju sa elektronskim ritmovima. Sa najluđom akrobatikom na šipci ponovno će nas oduševiti i ostaviti bez daha Dmitrii Politov, popularno već prozvan Čovjek –Pauk.

Ovu čarobnu večer začinit će još atraktivne performerice iz svih djelova svijeta u glamuroznim kostimima i led- roboti na plesnom podiju sa kojima publika voli i zaplesati.


Cijene ulaznica pretprodaja 70 kn /VIP 120 kn
Na ulazu 100 kn i VIP 150 kn.
Svoje ulaznice možete potražiti na slijedećim pretprodajnim mjestima:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “WHAT'S UP”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene