Požurite!

Osvojite ulaznice za nastup Prljavog kazališta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kultni regionalni pop-rock band Prljavo kazalište ostvarit će svoje i vaše snove!

Na svojim kalendarima zaokružite 09. kolovoza 2014., jer Prljavci će nastupiti u najuglednijem koncertnom prostoru Hrvatske – pulskoj Areni!

Pogledaj i ovo Prljavo kazalište - 1 pomalo tajnoviti Prljavo kazalište svoju turneju započinje u Rijeci: "Nastup i lista pjesama nešto su drugačiji nego prethodnih godina''

Očekuje vas dosada neviđena koncertna produkcija, za koju se u suradnji s dečkima iz Prljavog kazalište, brine tim sastavljen od vrhunskih majstora svjetla, videa i tona, kao i brojna specijalna iznenađenja.

VIDEO Iznenađenje za pamćenje-malenom Slavoncu ostvario se san!

Ne sumnjamo kako će koncertni repertoar biti bogat i prepun hitova iz tridesetogodišnje karijere koju Prljavo kazalište ima iza sebe, od 'Pisma ljubavna', preko 'Sve je lako kad si mlad', 'Kog me Boga za tebe pitaju', 'Kiše jesenje', 'Tu noć kad si se udavala' do 'Moj bijeli labude'.

Dok iščekujemo nastup Prljavaca u pulskoj Areni, uživajte u aktualnom singlu 'Tamni slapovi' u izdanju Hit Recordsa.

Organizatori dijele 4x2 ulaznice za nastup Prljavog kazališta. Budite kreativni i napišite zašto bi baš vi trebali osvojiti ulaznice za njihov nastup. Na natjecaj@novatv.hr pošaljite svoj odgovor i osobne podatke!

Imamo i dobitnike: 

EDINA FAJKOVIĆ

IGOR ŽIVKOVIĆ

ARIANA FUĆAK

MARINA HORVAT

Ulaznice za ovaj prvi i povijesni nastup Prljavog kazališta u pulskoj Areni od danas su u prodaji, a možete ih nabaviti putem sustava ticketshop.hr, te na prodajnim mjestima u Puli i Pazinu!
Iskoristite promotivnu ponudu tijekom koje ograničen broj ulaznica možete kupiti po cijeni od 80,00kn. Nakon toga cijena ulaznica iznosit će 99,00kn, dok će vas VIP ulaznica stajati 200,00kn.

Doživite uživo glazbenu priču jednog od najdugovječnijih pop-rock grupa, Prljavog kazališta!
Sve novosti vezane za Prljavo kazalište ali i ostale aktivnosti Hit Recordsa, pratite na našem Facebook profilu i Youtube kanalu…

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene