Veliko finale

Imate li već favoritkinju? Znamo već osam finalistica izbora Miss Hrvatske

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još četiri mjeseca nas dijeli od velikog finala izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta gdje će aktualna Miss Hrvatske prekrasna Angelica Zacchigna svoju krunu predati novoj djevojci.

Veliko finale izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta održat će se za četiri mjeseca. Uzbuđenje sve više raste, pogotovo na županijskim izborima gdje svaka županija bira svoju predstavnicu koja će u finalu osim svoje ljepote i talenta predstaviti običaje i tradiciju županija iz kojih dolaze.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Već se naveliko sprema! Pogledajte koja će ljepotica predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss Svijeta, a objašnjen je i način na koji je odabrana!

Tako će se u finalu naći 19 djevojaka pobjednica županijskih izbora i djevojka iz dijaspore koju će izabrati Direkcija Miss Hrvatske.

"Ove godine slavimo 25 godina izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta i povodom toga imamo puno novosti, a pripreme za grandiozno finale su u punom jeku. Za sada već imamo 8 finalistica i idemo dalje" rekla je direktorica Direkcije za Miss Hrvatske Maja Vračarić.

Svoje mjesto u finalu već su izborile:

Miss Ličko-senjske županije - Tea Mlinarić
Miss Zagreba - Nika Poljak
Miss Zagrebačke županije - Marija Vujević
Miss Koprivničko-križevačke županije - Ivana Šignjar
Miss Sisačko-moslavačke županije - Sabina Čavlović
Miss Splitsko-dalmatinske županije - Martina Mitar
Miss Varaždinske županije - Paula Hublin
Miss Brodsko-posavske županije - Valentina Jackiv

Svoje nove misice moraju još izabrati Bjelovarsko-bilogorska županija; Dubrovačko-neretvanska županija; Istarska županija; Karlovačka županija; Međimurska županija; Osječko-baranjska županija; Požeško-slavonska županija; Primorsko-goranska županija; Šibensko-kninska županija; Vukovarsko-srijemska županija; Zadarska županija te Dijaspora.

Prije finala sve djevojke će se okupiti na pripremama u Hotelu Slavonija u Vinkovcima od 4. do 9. rujna za vrijeme održavanja poznate manifestacije Vinkovačkih jeseni koju će otvoriti naša aktualna Miss Hrvatske Angelica Zacchigna.

Tamo će biti i mnoge poznate i stručne osobe kao mentori kako bi djevojkama pomogli ostvariti najbolje rezultate u kategorijama u kojima će se natjecati. Nije lako doći do titule Miss Hrvatske, no ona koja uspije uživat će u mnogim blagodatima i poklonima, a dobit će i auto Opel AutoWIlla na godinu dana.

Ako se još niste prijavile, imate sasvim malo vremena, požurite jer možda kruna Miss Hrvatske čeka baš jednu od vas.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene