Publika uživala

Opća Opasnost zapalila Roko!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Opća Opasnost oduševila publiku koncertom u Roku.

Zagrebački Club Roko sinoć je odisao odličnom atmosferom za koju je bio zaslužan jedan od najboljih domaćih rock bendova, Opća Opasnost, koja je za sve okupljene priredila još jednu nezaboravnu rock svirku.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pero Galić, Opća Opasnost - 3 ''svi smo mi tamo'' Pero Galić ne slaže se sa zabranama nastupa srpskih pjevača u Hrvatskoj: ''Naša cijela estrada svirala je u Srbiji, nek se svi vesele na svoj način i neka puste nas da idemo svojim putem''

Opća opasnost u Clubu Roko 21. veljače

Rokeri iz Županje koji su prošle godine osvojili Porina za hit 'Tvoje ime čuvam' te na Zagrebačkom festivalu nagradu publike za najnoviji singl 'Tragovi', do ranih su jutarnjih sati žarili i palili Rokom, a veliki broj njihovih obožavatelja svih generacija zaista je uživao.

Vlasnici kataloga ispunjenog hitovima, od kojih se najviše izdvajaju naslovi kao što su 'Jednom kad noć', 'Pobjeg'o sam', 'Treba mi nešto jače od sna', 'Tvoje ime čuvam' i 'Uzalud sunce sja', svojim su nastupom potvrdili kako su trenutno jedan od najtraženijih domaćih bendova.

Najnoviji singl 'Tragovi', koji je do sada dobio izvrsne reakcije publike koja hvali novu žestinubenda i još jednu fenomenalnu interpretaciju pjevača Pere Galića, najava je novog albuma ove grupe koji bi trebao izaći na proljeće.

'Drugačija su vremena od onih kada se radio album za albumom. Je li bolje ili nije ne znam, ali mislim da ne treba kočiti kola koja dobro voze', kaže Galić u ime benda koji svojim albumima niz godina daje poruke sve većem broju mladih ljudi kojima su pravi uzor.

Djelić atmosfere sa sinoćnjeg nastupa Opće opasnosti pogledajte u fotogaleriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene