Pivo rocker

Opća opasnost predstavljaju - 'Pola litre rock n' rolla'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najboljih hrvatskih rock bendova, Opća Opasnost, u petak je predstavila svoje pivo Rocker u zagrebačkom klubu Hard Place. Kolege i fanovi benda imali su prilike probati pivo pod sloganom 'pola litre rock n' rolla'.

Rockere iz Županje su za ovakav poslovni potez nadahnuli veliki svjetski bendovi Iron Maiden i AC/DC, koji također imaju svoje alkoholno piće. Rocker je ujedno i prvo pivo s potpisom benda u Hrvatskoj, a bend ističe kako se ideja o pivu "vrti" već više od godinu dana. Kažu kako su ideju realizirali "korak po korak" te su shvatili da nije nemoguće izdati svoje pivo. Pivo Rocker već je u prodaji u Konzum super prodavaonicama, Velprou, putem službenog web shopa Opće Opasnosti te u klubu Hard Place.

Pogledaj i ovo Opća Opasnost - 4 u samo nekoliko dana Opća Opasnost ima jednu od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj: "Tebe više ne volim" nalazi se na 7. mjestu HR Top 40 liste

Opća opasnost predstavlja spot za singl 'To sam ja'!

"Na rock n' roll koncertima se obično pije pivo, a dosta ljudi je uz nas pa vjerujem kako će se pivo prodavati"
, rekao je Pero Galić, pjevač benda.

Osim piva, bend je okupljenima kratkom svirkom predstavio i nove pjesme s albuma "Rocker... To sam ja". Među gostima na promociji su bili Jurica Pađen, Željko Krušlin Kruška, Miroslav Škoro, članovi grupe Bang Bang, Jerko Marić iz grupe Adastra, Dalibor Petko s Narodnog radija i mnogi drugi.

Ovo je zasigurno godina Opće Opasnosti, a to su dokazali i svojim hitovima "Stranci" te "To sam ja" s novog albuma, koji su među najslušanijim singlovima ove godine prema top listi HR Top 40.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene