BLAGDANSKO RASPOLOŽENJE

Početak adventa uz Olivera Dragojevića u City Centeru one

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oliver je upalio božićne lampice u cijelom City Centeru one East te tako označio ulazak u adventsko vrijeme.

''Oh, happy day!'' – zapjevali su zajedno Oliver Dragojević i zbor Izvor na oduševljenje brojnih posjetitelja City Centera one East koji su imali priliku uživati u najpoznatijem glasu domaće glazbe uz podršku 20-ak članova renomiranog zbora.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević Ovo se čekalo! Oliveru Dragojeviću pet i pol godina nakon smrti odana posebna počast, evo i tko je za sve zaslužan

Netom prije toga, Oliver je upalio božićne lampice u cijelom City Centeru one East te tako označio ulazak u adventsko vrijeme. Ispričao je prisutnima kako je jako uzbuđen zbog svoga koncerta OLIVERovih 70 koji će se održati u ožujku naredne godine i da će, između ostalih, i zbor Izvor biti s njim na pozornici te da priprema brojna iznenađenja za sve fanove. Također je otkrio da će božićne poklone za svoje najbliže odabrati u splitskom City Centeru one.

Posjetitelji su dobili priliku za fotografiranje s omiljenom zvijezdom i ugodno druženje uz sjaj tisuća božićnih lampica, topli punč i mirisne medenjake. Brojni su iskoristili priliku te zaigrali veliku SMS-nagradnu igru ''City Center one vas vodi'' u kojoj omiljeni shopping centar, kao generalni pokrovitelj, daruje 400 najsretnijih s dvije ulaznice za ovaj koncertni spektakl.

Prva adventska nedjelja, uz Olivera, predblagdanski shopping i nezaboravan sjaj božićnih lampica uvod je u prosinac koji će biti ispunjen brojnim prigodnim događanjima, izvrsnim popustima i posebnim iznenađenjem za sve posjetitelje City Centera one.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene