Ulaznice rasprodane

Oliver Dragojević u ožujku tri dana zaredom u Lisinskom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zbog iznimno velikog interesa publike dodan je novi datum koncerta, utorak 10.ožujka!

„Veselim se koncertima u Lisinskom, daju mi povod da ispunim neke neostvarene glazbene želje kroz drugačiji pristup i goste. Kad se ja osjećam dobro u glazbi koju izvodim, publika to uvijek osjeti. Na koncertu će mi se pridružiti prijatelji s kojima dijelim isti glazbeni senzibilitet i susret s njima pričinjava veliko veselje. Koncert "Sve nježne riječi svijeta" biti će za sve one koji vole lipu rič, lipu melodiju i večer u kojoj se možemo isključiti iz svakodnevnice i probuditi ono najbolje u čovjeku. Emocije i ljubav.“ komentirao je Oliver vijest o velikom interesu za zagrebačke koncerte.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević pazilo se na svaki detalj Oliver bi mogao dobiti spomenik u Veloj Luci: Otkrivamo kako bi trebao izgledati i zašto je još uvijek skriven od očiju javnosti!

Domaće zvijezde oglasile se o kontroverznoj odluci Porina!

Svojoj vjernoj publici Oliver će tih večeri pokloniti pjesme sa aktualnog albuma "Tišina mora", ali i nezaboravne melodije poput Magdalene, Cesarice, Moj lipi anđele, Lipa moja, Galeba i druge hitove.

ULAZNICE za koncert utorak, 10.3.2015. po cijeni od 140,170 i 200 kuna potražite na: blagajni Lisinskog, na www.ulaznice.hr i u Aquarius Music Shopovima (Maksimirska 16, Varšavska 13 i Branimir centar).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene