žena umrla

Oglasio se nakon nesreće: 'Ovo je stravična tragedija'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bruce Jenner izrazio sućut zbog tragedije u kojoj je sudjelovao.

Policija još uvijek istražuje tko je kriv za prometnu nesreću koja je dogodila jučer u Los Angelesu, a u kojoj je sudjelovala zvijezda reality showa 'Keeping up with the Kardashians' Bruce Jenner . U nesreći se našlo osam osoba u četiri automobila. 65-godišnji bivši olimpijac je ostao u potpunosti neozljeđen, a detalji nesreće se još utvrđuju.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner - 3 dugo izbivala iz javnosti Bio je muškarac i uspješan sportaš, a onda je odlukom o promjeni spola šokirao svijet, no danas sretno živi kao žena!

Istraga je u tijeku, a trenutno se ispituju Bruce i druga dva vozača za koje se sumnja da su tipkali na mobitel za vrijeme vožnje, piše TMZ.

'Moje iskreno i najdublje žaljenje ide obitelji i voljenima stradalih u stravičnoj nesreći. Ovo je stravična tragedija i ne mogu niti zamisliti kako se osjeća obitelj koja sada prolazi kroz sve to. Molim se za njih. Ja ću i dalje surađivati na sve moguće način', rekao je Bruce u službenom priopćenju.

Utvrđen je i identitet osobe koja je izgubila život. Riječ je o 69-godišnjoj susjedi obitelji Kardashian, Kim Howe. Ona se vraćala kući, no lančani sudar za nju je bio smrtonosan. Inače je bila vlasnica nekoliko nekretina u Hollywoodu, a živjela je u vili blizu one u kojoj živi Khloe Kardashian. Svjedok navodi kako je Jenner naletio na stražnji dio bijelog automobila koji se nakon toga zabio u nadolazeći promet i na njega je naletio Hummer. Obitelj slavnog Jennera tvrdi kako su Brucea progonili paparazzi, čak njih pet, i kako je to glavni uzrok nesreće.

S druge strane ABC’s Eye Witness News navodi kako nigdje u blizini nije bilo paparazza. Taj važan detalj još mora razjasniti policija. Jenner, koji trenutno prolazi kroz hormonalnu terapiju zbog promjene spola, dragovoljno je otišao u bolnicu na vađenje krvi. Policija navodi kako nije vozio prebrzo.

Sada je službeno - slavni olimpijac ide na operaciju spola!

Posljednje informacije govore kako policija traži sudski nalog za provjeru Bruceovog mobitela jer postoji sumnja kako je u vrijeme nesreće slao poruke. Navode i to kako će biti teško dokazati da je slao poruke baš u vrijeme same nesreće. Prema najnovijim informacija Bruce nije imao mobitel u rukama već je pušio cugarete jer se na snimci vidi kako drži cigaretu u rukama u trenutku nesreće. Policija je pak sigurna u to kako je Bruce pokušao izbjeći sudar prema tragovima guma njegovog automobila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene