Miss Universe

Mirta zablistala - Hrvatska može biti ponosna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izbor za Miss Universe 2015. održati će se 20.prosinca, a Hrvatsku predstavlja lijepa Mirta Laura Kuštan.

Sinoć je u Las Vegasu održano preliminarno natjecanje Miss Universe 2015. Osamdeset ljepotica iz cijelog svijeta na glamuroznoj pozornici u Planet Hollywood resort i casinu natjecalo se u večernjim haljinama i kupaćim kostimima. Samo dva dana ranije sve misice imale su i razgovor sa žirijem koji je također jedan od važnijih kriterija za odabir Top 15.

Preliminarni članovi žirija u sastavu Nischelle Turner, Keiko Uraguchi, Zak Soreff, Erin Brady, Erika Albies, Julio Caro, Rocky Motwani nisu imali nimalo lagan zadatak ocijeniti mnoštvo ljepotica i odlučiti kojih će petnaest najljepših biti prozvano u finalu natjecanja koje će se održati za tri dana.

Hrvatska predstavnica Mirta Laura Kuštan plijenila je pozornost u elegantnoj tamnoplavoj haljini Vesne Spose i cipelama Humanic te crvenom haljinom od zlarinskih koralja na paradi nacionalnih kostima.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije ih briga što drugi misle Kourtney Kardashian podijelila fotke sa svog iznenadnog vjenčanja: ''Nakon malo tekile ovako je to izgledalo...''



Protekla dva tjedna ljepoticama su prošla u znaku snimanja službenih fotografija i video priloga, brojnih evenata, imale su i humanitarnu aukciju nacionalnih poklona na kojoj je Mirta Laura Kuštan darovala vrijednu grafiku Zvonimira Mihanovića.

Miss Universe 2015. održati će se 20.prosinca u Planet Hollywood resort i casinu u Las Vegasu kada ćemo saznati tko je nova Miss Universe 2015. a u programu će nastupiti Seal,Charlie Puth i The Band Perry .

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene