Pogledajte kako je bilo

Održan 53.Splitski Festival, pobjednici klapa Rišpet i skladba 'Ćaća'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Klapa Rišpet i Split vole se javno.

Glazbeni dragulj dalmatinske klape Rišpet, nova pjesma Ćaća osvojila je sinoć glasovima publike prestižno priznanje Splitskog festivala Zlatni galeb te nagradu od strane novinara. Prema službenim podacima ZAMP-a, pjesma klape Rišpet Lumin, najizvođenija je pjesma Splitskog festivala 2012.

Pogledaj i ovo Klapa Rišpet - 3 ljubavna poslastica Klapa Rišpet ima iznenađenja za brojne obožavatelje, vraća se svojim počecima: "Došla je u pravo vrijeme"

'Presretan sam da je pjesma Ćaća tako brzo pronašla put do srca publike. Vjerujem kako će pjesma živjeti i dugo godina nakon festivala te da će je pjevati s radošću mnoge generacije', izjavio je nakon pobjede autor pjesme Pero Kozomara.
Pjesma Ćaća satkana je od najdubljih osjećajnih stihova koje su slikovito opjevali vrhunski glazbeni vokali Ivo Amulić, Jure Šaban Stanić, Damir Burić, Jure Bralić, Frane Jukić, Marin Čoko i Igor Visković.

Tekst je napisao Robert Pauletić, a glazbu kao i uvijek potpisuje Pero Kozomara, ujedno producent i skladatelj klape, široj javnosti poznat kao tata klapske glazbe, autor hitova Ne more mi bit, Zora bila, Još ne mogu pristat volit i mnogih drugih.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene