Pogledajte galeriju!

Obožavana 'Hemyca' Anne Wintour dolazi na Fahion Week Zagreb!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glavna urednica američkoga Vougea, svjetska modna ikona i najmoćnija žena u modi na svijetu Anna Wintour, proglasila je luksuzni modni brand HEMYCA kao „jedan od najboljih nadolazećih modnih brandova u svijetu“.

Ovaj modni dvojac odijeva mnoge celebrityje poput Alicie Keys, Nicole Scherzinger, Sophie Ellis-Bextor, Cheryl Cole, Maggie Grace, a njihovim dizajnima ne mogu odoljeti ni mnoge uspješne sportašice poput olimpijske prvakinje Dame Kelly Holmes i Paule Jane Radcliffe.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) prekidi koji su obilježili 2020. Godina ljubavnih brodoloma: Jurić raskinula zaruke, a Mišerić se iselila iz stana poznatog poduzetnika

HEMYCA će svoju kolekciju „Unpredicted“ S/S '14 predstaviti na Dreft Fashion Weeku Zagreb u subotu 23. studenog na najglamuroznijoj završnici ovoga produženog modnog vikenda.

>> VIDEO Thompson napravio spektakl, na koncert stigao i general Mladen Markač

HEMYCA je luksuzni londonski modni brand ženske odjeće na čijem su čelu Britanka Helen Clinch i Talijanka Myra Nigris. Upoznale su se studirajući na London Colledge of Fashion, a što se tiče daljnjeg obrazovanja i iskustva kojeg su stekle nakon fakulteta, dovoljno je naglasiti kako su ove dvije veoma nadarene dizajnerice provele niz godina pomažućii najboljima - Calvin Kleinu, DKNY, Roland Mouretu i Ben de Lisi. HEMCYA brand nastao je 2007. godine spajanjem najboljeg od britanskog i talijanskog dizajna, a pritom im je pomoglo i vlastito kulturno bogato nasljeđe. No poznatima ih ne čini samo revija na London Fashion Weeku, već i ekskluzivne haljine Pink Ribbon za Kampanju protiv raka dojke koju je nosila Leah Weller.

Svoju dugo očekivanu kolekciju S/S ‘14 „Unpredicted”, HEMYCA je predstavila na ovogodišnjem London Fashion Weeku. Dizajnerice su u ovoj kolekciji koristile ogoljenu paletu boja, služeći se samo sa četiri boje kroz cijelu kolekciju: porculanski bijelu, stakleno plavu, pergamentno smeđu i crnu.

Strukturirana silueta svake haljine putem računalne Augmeted reality tehnologije utjelovila je modele iz stvarnog života. Ova visoko iščekivana prezentacija bila je revolucionarno, digitalno potpomognuto iskustvo na London Fashion Weeku koje je pomaknulo granice tradicionalne modne revije. Takvo izlaganje kolekcije omogućava pobliži pregled samog odjevnog predmeta do najsitnijeg detalja iz svih kutova.

Po prvi puta u Hrvatskoj ta će ista digitalna prezentacija u 3D tehnologiji biti predstavljena na DFWZ-u u lounge dijelu Hypo centra u subotu 23.studenog s početkom u 19 sati. Tako HEMYCA uz Georgiu Hardinge, Kitty Joseph, Tram in Disguise, Phannatiq i Vjeru ViličFashion Week Zagreb.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene