Hitna ljubav

Novković ima novi singl s talijanskom pjevačicom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tri godine od hvaljenog zadnjeg albuma “Via ljubav", Boris Novković predstavlja svoj novi hit - 'Hitna ljubav' nastalog u suradnji s talijanskom glazbenicom Sarom Grimaldi.

Pjesma je nastavak nekadašnje suradnje s Borisovim dugogodišnjim suradnikom Mirom Buljanom koji je zajedno s Borisom napisao neke od najvećih hitova iz devedesetih: “U dobru i zlu”, “Sve gubi sjaj”, “Daleko”..

Pogledaj i ovo showbuzz Boris osobno 'Razvod ne mora biti katastrofa u životu'

>> ''Mižerija' nas neće osramotiti na Eurosongu!'

'Ponovni susret dogodio se spontano i slučajno u dječjoj igraonici gdje je svako doveo svog klinca. Kako vjerujem da se sve prave stvari događaju bez puno planiranja , spontano i slučajno tako smo Miro i ja odlučili u nekoliko minuta. Idemo probati nešto napisati i snimiti bez obaveza da vidimo gdje smo… I tako iz tih zajedničkih sessiona nastala je pjesma', pojasnio je Boris Novković kojem je, bez obzira što je 26 godina na glazbenoj sceni svaki novi projekt i novi početak. Nova pjesma nastala je u suradnji s  talijanskom glazbenicom Sarom Grimaldi.

Borisov novi uradak očekuje se sredinom godine, s drugačijim pristupom radu, koji će unijeti novu svježinu. U svojoj dugoj i uspješnoj karijeri objavio je 14 studijskih, nekoliko kompilacijskih albuma te “Platinastu kolekciju”.

Budući da su mu sve pjesme bezvremenske i uvijek rado slušane, ne treba sumnjati kako će i nova pjesma ubrzo postati omiljena kod publike i radijskih urednika. Za 'Hitnu ljubav' ubrzo će biti snimljen i video spot.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene