Novi hit

Novi video spot Borisa Novkovića ugledao svijetlo dana - pogledajte "Još sam uvijek tvoj"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aktualni singl Borisa Novkovića „Još sam uvijek tvoj“ ne silazi sa vrha top ljestvica, publiku je osvoji na prvo slušanje, a ovih dana dobio je svoje video izdanje.

Ova kako je mnogi nazivaju „nasljednicom“ Tamare ujedno je i najavila petnaesti Borisov istoimeni album koji je izašao u izdanju Hit Recordsa.

Pogledaj i ovo Boris Novković, Iris Volf oglasila se Bivša supruga Borisa Novkovića iznenadila potezom nakon vijesti o razvodu: "Kad imaš posla s narcisima"

Novi spot je na granici 'zone sumraka'

„Još sam uvijek tvoj“ pjesma je koja je nastala u suradnji sa Borisovim školskim prijateljem Brunom Kovačevićem, a kroz nju se Boris najviše približio atmosferi i emociji prvog i drugog albuma. Boris i Bruno napravili su tekst, dok je Nikša Bratoš odlično sve to oblikovao zvuk 2014.-e.

Kako bi cijela priča bila potpuna, Boris je okupio mladi i talentirani dvojac Jadranka Begića Stripy-ja i Alana Dovića pod čijom je redateljskom palicom snimljen video spot. Ulogu u spotu uz Borisa dobila je i lijepa Lea Biljman, dok se za oštro oko kamere pobrinuo Siniša Uštulica, a vrhunski make up potpisuje Mirel Gotal Mišak.

Spot se snimao dva dana na lokacijama Omnibus studio i ZigZag apartmana, a sve je napravljeno kao kombinacija studija i kratke priče koja se naslanja na tekst pjesme, uz pomiješane elemente beskrajnog dana i zone sumraka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene