Nisu loši

Singl Sinova ravnice 'Nisam loš' dobio svoje video izdanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon uspješnica „Nesrećo“, „Dođi u Vinkovce 2013“, „Ljubavnici“, i „Opatice“, peti singl kojim najavljuju album krenuo je također uzlaznom putanjom.

Novi videospot sniman je na teretnom željezničkom kolodvoru u Vinkovcima, pod redateljskom palicom Darka Bušnje, čijim radom su svi članovi Sinova Ravnice i više nego zadovoljni. 'Atmosfera je na setu cijelo vrijeme bila opuštena što nam je zaista olakšalo cjelokupan rad, a za što je naravno zaslužan bio redatelj Darko Bušnja. S njim je uistinu perfektno raditi, ni u jednom trenutku nije bilo napetih situacija, on je jedan jako organiziran i profesionalan čovjek!' – Igor Rojka o redatelju i atmosferi na snimanju spota.

Pogledaj i ovo Sinovi ravnice predstavili novu pjesmu - 2 Ekskluzivno! Pjevač domaćeg hit-benda ovog ljeta postaje otac po prvi put: ''Sin stiže, nasljednik!"

Glazbu i aranžman pjesme „Nisam loš“ potpisuje Boris Đurđević kojeg pjesma podsjeća na neke ranije vlastite radove: 'Pjesma "Nisam loš" je melodijski i produkcijski tipična za moj autorski izričaj. Možda pomalo asocira na neke moje ranije radove za Coloniju. Ustrajan sam u nastojanju da zvuk Sinova Ravnice pomaknem iz tamburaškog u pop mainstream, tako da je i ova pjesma jedan korak prema tome.'

VIDEO 'Opatice' uzdrmale hrvatsku javnost - Skinute s Youtubea!

Valerija Đurđević, koja i ovog puta potpisuje tekst pjesme, također se osvrće na još jednu suradnju sa Sinovima Ravnice: 'Tekst je nastao u jednom danu, a govori o tipičnom nesporazumu između dvoje ljudi koji se jako vole. Pobornica sam teze da muškarci dolaze s Marsa, a žene s Venere, pa sam kroz ovu pjesmu htjela pokazati da unatoč razlikama jedni bez drugih ne možemo, a kad je prava ljubav u pitanju, tada niti ne želimo.'

Sve novosti o Sinovima Ravnice pratite na njihovoj službenoj www.sinoviravnice.com i Facebook stranici.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene