Razglednica s Brača

Novi spot klape Cambi za pjesmu 'Dok nas vrime ne iscidi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova pjesma klape Cambi iz K. Kambelovca 'Dok nas vrime ne iscidi' uvod je i najava u interesantnu ljetnu sezonu klape, punu koncertnih događanja, festivala i rada na novom albumu.

Ovo je već četvrti singl s novog, još neobjavljenog albuma klape Cambi pri čemu je jedan singl napravljen isključivo za slovensko tržište! Pjesma 'Dok nas vrime ne iscidi' je zanimljiva i po tome što je po prvi put jedan od članova klape, Mislav Biočina, ujedno i autor glazbe te se okušao i kao solist u ovoj pjesmi čime je klapa dodatno promovirala svoju različitost, bogatstvo vokala i interpretatora.

Pogledaj i ovo Giuliano Večer za pamćenje Cambi je imala mnoštvo gostiju iznenađenja, no Giuliano im se svaki puta posebno raduje: "Volim ih i njihov sam peti član"

Uživajte u pravom dašku Dalmacije uz novi singl klape Kampanel 'Moja jube, lipi cvite moj'

Spot je sniman u mjestu Postira na Braču, naime to lipo malo misto je ponudilo kompletan kreativni paket vezan za pjesmu i spot. Autori su odreda podrijetlom Postirani. Uz spomenutog člana klape, autor teksta Pjero Mirić je Postiranin kao i redatelj već četvrtog po redu spota za klapu Cambi, Ivo Biočina. Uz klapu se u spotu pojavljuje i Suzana Škoda.

Veseli i to što je cijelu ovo priču kao Postirsku percipirala i Turistička zajednica Postira, koja je financiranjem spota ujedno iskoristila i priliku da bolje predstavi svoje mjesto široj publici. 'Ova pjesma je moj glazbeni prvijenac, kao autor glazbe. Uvjeren sam da će je publika odlično primiti', izjavio je Mislav Biočina.

Dok je Pjero Mirić, autor teksta rekao: 'Tekst pjesme je nastao prije par godina. Ponekad za tekstove nije loše da odleže neko vrime u ladici i na taj način prođu nek i moj osobni filter emocija koje svaka pjesma sa sobom nosi. Pretraživajući stare pjesme iz škaferina, odlučio sam tekst ove pjesme poslat Mislavu koji je ekspresno reagirao i već za dan dva mi poslao demo snimku. Snimka je odmah odisala pitkošću i pjevnošću, a uz to opet je imala svoju težinu u smislu glazbene kvalitete. Odmah mi se svidila. Pun pogodak ove pjesme je zapravo to što su se tekst i glazba spojili u neku simbiozu, kao da su oduvijek bili jedno'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene