Luda zabava

VIDEO Bezvremenskim hitovima priredili večer za pamćenje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebačka publika ovog vikenda uživala je u nezaboravnom koncertu Novih fosila!

Brojni obožavatelji jedva su dočekali da na pozornicu prepunog Green Gold Cluba dođu članovi Novih fosila i zapjevaju zajedno u glas najveće hitove.

Pogledaj i ovo Marinko Colnago slava još traje Iako uskoro puni 82 godine, i dalje ga na pozornici gađaju grudnjacima: ''Grudnjaci su valjda nekakva simbolika, još ste dobri''

San iz djetinjstva grupe Otkazani let sinoć se u potpunosti ostvario!

Na koncertnom repertoaru koji su pripremili za zagrebački koncert, Novi fosili zapjevali su legendarnu 'Milenu', 'za dobra stara vremena', 'Najdraže moje', 'Djeca ljubavi', neizostavnu 'E, moj Saša' i brojne druge hitove, bez kojih današnja glazbena povijest ne bi bila potpuna.

Novi fosili predvođeni simpatičnom Sanjom Doležal imaju iza sebe desetljeća glazbenog djelovanja, brojne uspješne koncerte, prepune dvorane i ono najbitnije - ljubav koju međusobno dijele sa svojom publikom na svakom novom koncertu.

Oduševljenje održanim koncertom pokazali su Novi fosili, ali i publika koja je petak večer provela na nezaboravnom koncertu prepunom emocija, ponijevši sa sobom jednu lijepu uspomenu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene