2 glazbena paketa

Novi album Thompsonov 'The Best of Collection' - osvoji ga i ti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kolekcija najvećih hitova Marka Perkovića Thompsona "The Best of Collection" sa 17 pjesama koje su obilježile karijeru trenutno najtiražnijeg izvođača u Hrvatskoj.

Album Thompsonovih pjesama otvara balada "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" koja je osvojila Porin za Hit godine i uz gotovo 4,4 milijuna pregleda na YouTube kanalu Croatia Recordsa tijekom 2013. i 2014. godine bila je među najemitiranijim pjesmama u domaćem eteru. Thompsonov posljednji studijski album "Ora et labora" bio je najprodavaniji album u Hrvatskoj 2013. godine, a platinastu je nakladu dosegao u samo tri mjeseca od objavljivanja, stoga su s ovog hit albuma za "The Best of Collection" odabrane još dvije pjesme - "Nema predaje" i "Bosna".

Pogledaj i ovo showbuzz brani Perkovića Glazbena diva razočarana: "Uništili su Vicu Vukova, a sad zabranjuju Thompsona"

Ante Gotovina sa suprugom Dunjom na otvorenju luksuznog hotela u Splitu

Croatia Records ima i nove albume iz 'The Best of Collection' za čitatelje Dnevnik.hr-a. Osvojite 2 paketa albuma među kojima je i novi Thompsonov, ali i ne samo njegov ;) Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite album i možda baš vama stigne na kućnu adresu. PS. Ne zaboravite poslati svoje osobne podatke.

Nakon "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova", kolekciju najvećih hitova nastavlja evergreen 20. stoljeća, pjesma "Zaustavi se, vjetre", te po mnogima najljepša domoljubna pjesma "Lijepa li si". U tom je razdoblju Thompsonove karijere, koja traje pune 24 godine, nastala i himnična pjesma "Prijatelji", koja se nalazi na albumu "Vjetar s Dinare" iz 1998. (reizdanje albuma, 2014.) i na danas objavljenoj kompilaciji. Thompsonov "The Best of Collection" sadrži i dvije rane pjesme - s legendarnom "Bojnom Čavoglave", za vrijeme Domovinskog rata, 1991. godine, Thompson je započeo svoju glazbenu karijeru, a godinu dana kasnije, objavio je album "Moli mala" na kojem se našla i pjesma "Zmija me za srce ugrizla". Na kolekciji se nalaze i pjesme "Geni kameni" (istoimeni album iz 1996. godine), "Iza devet sela", "E, moj narode", "Neću izdat ja" i "Moj Ivane" (s albuma "E, moj narode" iz 2002. godine), te "Moj dida i ja", "Lipa Kaja", "Tamo gdje su moji korijeni" i "Sine moj" (album "Bilo jednom u Hrvatskoj" iz 2006. godine).

U ediciji "The Best of Collection" dosad je objavljeno 25 albuma koje možete pronaći na online shopu Croatia Recordsa. Thompsonov "The Best of Collection" po cijeni od 69 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene