448505
448505
448505
448505
448505

Nova sezona Studija Smijeha u novom prostoru

  • , 31.08.2016., 10:32
  • Autor:
  • komentara

Ekipa Studija Smijeha pronašla adekvatniji prostor za comedy klub.

 
 
 
 
Studio Smijeha (Foto: PR)
Studio Smijeha (Foto: PR)

Comedy Club Studio Smijeha u svoju šestu sezonu ulazi na potpuno novoj lokaciji u samom centru grada i to u Hebrangovoj 10. Nakon pet godina u prostoru bivšeg Kina Studio u Vlaškoj, naišli smo na prostor koji po svemu puno više odgovara mjestu za stvaranje stand up scene.

Studio Smijeha (Foto: PR)

Stari prostor sa velikom ljubavlju ostavljamo iza sebe uživajući u svakoj uspomeni koju smo tamo doživjeli i hvala vlasnicima obitelji Koržinek na potpori i svemu proživljenom. Sigurni smo da će prostor vrlo brzo zaživjeti kao nešto što tome prostoru savršeno odgovara.
A mi krećemo u nove ideje, nove projekte, raznovrsniji program, radno vrijeme od jutra kao caffe bar, a uskoro i bistro sa "finger food" ponudom. O svemu tome puno više uskoro, sada je trenutak da se fokusiramo na odličnu zabavu na dvije večeri otvorenja.

Studio Smijeha (Foto: PR)

01.09. u 20:30h je standup otvorenje, a 02.09. glazbeno otvorenje na kojem će vas zabavljati Nikola Marjanović trio i akustični duo „Stranci“. Time najavljujemo i glazbene večeri koje će Studio Smijeha imati u novom klubu. Više o svemu uskoro na studiosmijeha.hr, a za sada, vidimo se na večerima otvorenja nove lokacije.

Studio Smijeha (Foto: PR)

Uljepšate naš novi prostor vašim prisustvom, energijom i smijehom.
Upad je besplatan na obje večeri. Više informacija potražite na studiosmijeha.hr .

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se