Cure, spremite se!

Noa Beach Club otvara novu sezonu partija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Noa Beach Club je u prošlogodišnjoj sezoni visoko podigao ljestvicu zbivanja na čuvenom paškom Zrću.

NOA se nametnula kao prava kraljica plaže, ponajviše zahvaljujući činjenici da se radi o jednom od najljepših i najmodernijih klubova na čitavom Mediteranu, ali i zbog sjajnog klupskog programa, koji je podrazumijevao nastupe svjetskih mega DJ zvijezda, kao što su Calvin Harris.

Pogledaj i ovo showbuzz 6. kolovoza Noah Beach Club obećava super zabavu ovog ljeta!

Tu će biti Laidback Luke, Kid Chris, SuperMartxe i mnogi drugi. Sve je to u prošloj sezoni privuklo na stotine tisuća partijanera koji su hodočastili NOU, ali i brojna poznata lica iz hrvatskog javnog života, kao što su Dario Šimić, Maja Šuput, Rene Bitorajac, Mario Petreković, Gordan Giriček, Žanamari Lalić, Silvio Marić, Nika Fleiss, Ella Dvornik i mnogi, mnogi drugi.

Calvin Harris i Rita Ora prekinuli zbog njezinog ponašanja prema drugom muškarcu?

NOA ponosno ulazi u svoju četvrtu sezonu, s impresivnom listom nabrojanih DJ-a u prethodnim ljetima i glazbenim senzacijama koje nam tek dolaze. Kaskade, najbolji američki DJ u 2011. i 2013, pa zatim globalne zvijezde Nervo, R3hab,TJR, samo su neki od DJ teškaša koji će ove godine nastupati u NOI, a posebnu poslasticu predstavlja dolazak Green Valleya, jednog od ponajboljih klubova svijeta, koji će u sklopu svog nastupa ugostiti spektakularne DJ goste iznenađenja.

Već tradicionalno, najjači festival NOA-e, imena Circus Maximus održava se od 28.7. do 31.7. i na njemu će nastupiti najzvučnija ovogodišnja imena.

Uz već standardnu ponudu prvoklasnog sustava zvuka, 3D projekcija, laserskog showa u kombinaciji s atraktivnim plesačima i performerima, NOA ovog ljeta donosi jednu izuzetno atraktivnu novinu – spektakularnu novu pozornicu koja će zasigurno kandidirati u nadmetanju za najgrandiozniji scenski projekt ovog dijela Europe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene